שאלה ממבחן האמי"ר.

שאלה ממבחן האמי"ר.

זה קשור לפסיכומטרי כי זה זהה לנושא האנגלית. נתקלתי בשאלה שאני ממש חושב שאני צודק והם טועים: Unfortunately, newspaper reporters sometimes use their own ________ if they cannot get facts for their stories. זה שאלה שניה כאילו זה אמור להיות ממש פשוט. אני לא ארשום את כל האפשרויות כי שתי אפשרויות ממש מפגרות ויש שתיים שסביבם הויכוח: 1. expectations 2. imaginations אני סימנתי expectations כי זה נראה לי יותר הגיוני שכתב שאין לו מספיק עובדות והוא רוצה לסיים את הסיפור שלו הוא כותב את מה שהוא מצפה שיקרה, כמובן שגם imaginations מתאים, אבל זה הפריע לי כי אם אני לא טועה היה צריך להיות imagination ולא ברבים. ועוד משהו אולי זה קטנוני אבל כתבי חדשות הם ידועים כסובייקטיבים וזה עזר לי להכריע לכיוון הציפיות ולא הדימיונות. למישהו יש דעות בעניין? אשמח לתגובות. תודה.

עוד שאלה באותו נושא.

מצטער שזה בשתי תגובות נפרדות פשוט בדיוק עשיתי בדיקת טעויות. For some people, switching from depression to high spirits may be _____ a matter of getting a daily dose of sunlight אני סימנתי originally והם טוענים שזה accurately למען האמת לא שמתי לב ל accurately וזה די מתאים אבל אני טוען שגם originally מתאים כי המשפט פשוט מסתדר: "בשביל חלק מהאנשים, לעבור מדיכאון למצב רוח מרומם יכול להיות במקור עניין של קבלת קרני שמש יומיים." (התרגום של קרני שמש יומים קצת מוזר אבל הרעיון עצמו ברור באנגלית זה נשמע יותר טוב)ר גם המילה "בדיוק" מתאימה, ותאמת אני לא יודע מי יותר מתאים אבל איך יכול להיות שיש שתי אפשרויות כאלה דומות ומתאימות זה דפוק, מישהו חושב שאני טועה? אני אשמח אם הוא יוכל להסביר לי את ההבדלים... תודה לכולם.

4667

New member
האמת

קצת קשה לי להסביר למה זה לא מתאים, אבל לפי דעתי זה טעות לתרגם לעברית כל משפט כדי למצוא את התשובה. אנגלית היא שפה שונה שבה נימה מסויימת יכולה להיות נכונה וכאשר אתה מחליף לעביר אתה מאבד או משנה משמעות. עדיף להישאר באנגלית. ואם כבר מעבירים, שים לב לתרגם את המילה באופן מדוייק כי יש הרבה כפלי משמעויות במעבר שפה.

PinkyRaSta

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

כמו שתמיד המורה שלי לאנגלית הייתה אומרת "לחשוב באנגלית לחשוב באנגלית!" חח

Ann2922

New member
הסבר

אי אפשר להגיד to use your own expectations אי אפשר להשתמש בצפיות אפשר להשתמשש בדמיון אבל אפשר להגיד to use your own imagination לגבי הרבים imagination זה noun שיכול לקבל צורת רבים

למעלה