שאלה מכשילה

בינג

New member
פורום אירוסמית' כמובן! ../images/Emo13.gif

*מתחנף*
*מתחנף* OFF: (לא מוצא את האייקון...) איזה בעסה!!! אני חוזר לאכול בשר.... המאמן כושר שלי אמר לי שאם אני לא יחזור זה לא יהיה טוב... היום לאחר שנתיים של גלות מחיות הבר (מה?!) אני חוזר לאכול בשר...(יצא חרוז...) היום בקידוש (מי שעושה), אנא הדליקו נר לכבודי...תודה

SaintJohn

New member
בינגו!

עוד לא הצבעתם לתפוח הזהב? תתביישו לכם... ולמי ששכח, אז אנחנו מדברים על פורום מס' 923 בלבד!
אני בטבעי טורף, ותמיד יש לי מילה טובה להגיד על קרניבורים, אבל אני יודע שכמה מהחברים פה בפורום קצת רגישים לנושא, אז אני אשתדל להמנע. אני רק יגיד שאני שמח אתה חוזר לאכול בשר! זה מאוד חשוב לבריאות ומאוד מחזק את הגוף, ואם אתה מתאמן אז זה אפילו עוד יותר חשוב. אם יש לך שאלות על שילוב של תזונה נכונה וכושר, אז יש לי הרבה מידע לתת לך.

SaintJohn

New member
בראש העמוד מצד שמאל

יש לך מלבן בצבע זהב וכתוב בו: "תפוח הזהב 2004. אתם בוחרים ואתם משפיעים". בכל קטגוריה שם רושמים 923 (זה פורום אירוסמית') חוץ מבקטגוריות הפורום המקצועי ופורום תמיכה. להם יש פורומים בנושאים הרלוונטים. אם תרשמו בהם 923 אז הבחירה תימחק, לכן בשתי הקטגוריות הללו עדיף לבחור פורום מתאים.

E l y s s a

New member
דעה שנייה בנושא...

זאת לא חוכמה פשוט להפסיק לאכול בשר, צריך לדעת במה להחליף אותו. במיוחד את אתה מתאמן... אני לא מנסה לשכנע אותך לא לאכול בשר אם זה מה שבאמת מה שמרגיש נכון לך לעשות, אבל אם אתה באמת לא רוצה כדאי לך לחפש חוות דעת שניה (רצוי אצל נטורופת. חומר הלימוד של דיאטניות לא מעודכן כבר משנת 99'...)

למעלה