שאלה מי ...

זו לא זאת שמופיעה בפרסומת של קרלו?

נו, זאת מקטנטנות? <נשבעת שבחיים לא ראיתי קטנטנות, אני מזהה מהפרסומת..קרוס מיי הארט
>

שחקנית טלנובלות ארגנטינאית

קוראים לה סלסטה ריד, אני כמעט בטוחה.. שיחקה את ברבריטה (ברבי) ב"קטנטנות", ועכשיו מככבת כסלסטה ב"להתאהב" (כל יום ב18:00 בערוץ 10).. עזרתי?

סליחה, סלסטה סיד...

ולכל מי שענה, כמעט, הייתם קרובים.. השחקנית בפרסומת של קרלו היא קמילה בורנדובה, לשעבר פטו וכיום קמילה ב"קטנטנות" גם כן... דף תמונות של סלס http://www.chiquititas.co.il/pics/picp.html?name=barb&amount=97&page=1

Reznik

New member
תודה לכם

אני הייתי מאוד קרוב להגיד לחבר שלי לצאת עם מישהי שאמרה שזוהיא היא!!!! אבל רציתי להיות בטוח כי התמונה נראת לי מוכרת תודה לכם REZNIKH

התמונה מוכרת או הבחורה מוכרת?!

כי יש סיכוי שזו לא אותה שחקנית, אלא מישהי שמאד דומה לה. אך אם התמונה היא תמונה מפורסמת אז אותה בחורה היא אכן שקרנית (וגם לא שקרנית מוצלחת...) לדעתי כדאי לחבר שלך לבקש שתשלח לו תמונה נוספת, שאכן תוכיח שהיא מי שהיא טוענת שהיא... ליה שלפעמים גם בוטחת באנשים

Reznik

New member
אז זהו ש...

התמונה היתה מאוד מאוד מוכרת וכשחשבתי על זה הגעתי למסקנה שהבחורה לא גרה בעיר מגורי ואני לא מכיר אותה אז הסיכוי שלי להכיר את התמונה די קטן אז זה מה שעורר את חשדותי REZNIKH שהאמון שלו באנשים שמחוץ לפורום מתמעט והולך

אולי...

אולי זאת שחבר שלך מדבר איתה היא סלסטה סיד?:) ומה היא ציפתה, שהוא יבוא לבית קפה ויחפש את סלס? או שהוא יבוא לרמאללה ו... אח, השנינות..

קישקשתא

New member
כי אמון דווקא באנשים

מפורום, כאלה שלא ממש מכירים הוא לא תמיד הדבר הכי חכם.. ואמון רק בהם נשמע לי מסוכן אפילו יותר.

גלי®

New member
הללו , אחדים ממכרי המעניינים ביותר

הם אנשים שהכרתי דרך הפורומים של תפוז.... טוב , זה לא שהם חתמו לי ערבות על משכנתה במייל הראשון , אבל ...

Reznik

New member
קישה

אני חושב שלא הבנת אותי כראוי הקטע היה רק בשביל להודות לכם על תשובותיכם המענגות ועל היותכם כו נמרצים (לי לפחות ברור שאין מה לסמוך על אנשים לא מוכרים) אבל הרעיון הכללי היה שאני יכול לסמוך עליכם בשביל לקבל תשובה רצינית (חוץ מתשובות של שמשון הגיבור) לכל שאלה ושאלה לכן נרשם פה המשפט הנ"ל REZNIKH

amonit

New member
שמשון הוא גיבור ורציני

משום מה אני מצליחה לקרוא בין השורות ...... או שזה בגלל הדיסלקציה?

למעלה