שאלה מי מכיר? dooleystoffee איפה ניתן לרכוש אותו בארץ? איך שותים אותו?
G google1 New member 23/6/03 #1 שאלה מי מכיר? dooleystoffee איפה ניתן לרכוש אותו בארץ? איך שותים אותו?
M MEIMIS New member 23/6/03 #2 אני לא זוכר בדיוק מי היבואן אבל יש כמעט בכל חנות משקאות שמכבדת את עצמה אפשר לשתות בכוס שוט כקינוח ואפשר לשתות בכוס אולד פאשן על 2 קוביות קרח יש גם כמה קוקטיילים לקוקטייל הנ"ל
אני לא זוכר בדיוק מי היבואן אבל יש כמעט בכל חנות משקאות שמכבדת את עצמה אפשר לשתות בכוס שוט כקינוח ואפשר לשתות בכוס אולד פאשן על 2 קוביות קרח יש גם כמה קוקטיילים לקוקטייל הנ"ל
M MEIMIS New member 23/6/03 #3 אני לא זוכר בדיוק מי היבואן אבל יש כמעט בכל חנות משקאות שמכבדת את עצמה אפשר לשתות בכוס שוט כקינוח ואפשר לשתות בכוס אולד פאשן על 2 קוביות קרח יש גם כמה קוקטיילים לקוקטייל הנ"ל
אני לא זוכר בדיוק מי היבואן אבל יש כמעט בכל חנות משקאות שמכבדת את עצמה אפשר לשתות בכוס שוט כקינוח ואפשר לשתות בכוס אולד פאשן על 2 קוביות קרח יש גם כמה קוקטיילים לקוקטייל הנ"ל
S siete New member 24/6/03 #5 לדעתי הוא מגעיל והכוסות שלו מטופשות ראיתי שאנשים שותים אותו נקי - אני מניחה שהוא יכול לשמש כתחליף אייריש קרים בקוקטיילים. הסוכריות עדיפות...
לדעתי הוא מגעיל והכוסות שלו מטופשות ראיתי שאנשים שותים אותו נקי - אני מניחה שהוא יכול לשמש כתחליף אייריש קרים בקוקטיילים. הסוכריות עדיפות...
M MEIMIS New member 24/6/03 #7 שום דבר לא מחליף שום דבר לטעמי... זה טעם טופי... הוא טעים וכל חברה יש לה כוסות משלה... זה כבר נתון לשיקול כל אחד
שום דבר לא מחליף שום דבר לטעמי... זה טעם טופי... הוא טעים וכל חברה יש לה כוסות משלה... זה כבר נתון לשיקול כל אחד