שאלה "מיתולוגית"?

morning star

New member
משתלם לקרוא את ה - "תודות"

באנגלית - Acknowledgments. בגירסה האנגלית שברשותי, משנת 1993 (Penguin Books) - הספר עצמו נכתב ב-82´, מציינת הסופרת בחלק זה את כל מקורותיה - והיא כותבת שם שהשתמשה גם בספר של מרגרט מורי, ספריו של גרדנר וכן ב-Spiral Dance של סטארהוק. כמו כן היא כותבת על כך שהעזרה בקבוצה נאו-פאגאנית סמוך למקום מגוריה. לא מצויין דבר על תקשור. בעבר כתבה גם ספרי מד"ב ופנטזיה שונים. לא ניתן שלאול את הסופרת אם היא תקשרה או לא (בשום מקום לא מוזכר כי היא תקשרה משהו מזה... תגידי לחברתך לקרוא את אותו החלק שהזכרתי) מאחר ונפטרה ב-99. שלך הנווד

morning star

New member
שאני לא אתחיל

במה שאני חושב על מתקשרים שונים. מספיק לקרוא את התקשורים ה"חדשים" של כל מיני אנשים... הם צצים כפטריות אחר הגשם... ואני גם מתכוון לקריון ושאר ירקות... שלך הנווד

תראה,

בכל תחום יש שרלנטים. אבל אני לא מסכימה שבעקבות כמה שרלטנים אנשים מסוגלים לקטול תחום שלם שהוא מדהים, חכם, ויש בו אנשים רציניים רבים - כמו גם שרלטנים. וזה קשור גם לכך שבפורום הזה אתם לא סובלים שאומרים - "אור ואהבה", רק בגלל שהרבה שרלטנים משתמשים בברכה הזאת. זאת שטות לדעתי. באותה מידה שבה אתה מכיר "מתקשרים" שרלטנים, אני מכירה מתקשרים רבים שהם אנשים רציניים, חכמים, ושיש להם הרבה מה להגיד וללמד. זה נראה לי מאוד מאוד narrow minded לקטול תחום שלם בגלל קומץ אנשים שלא מוצאים חן בעיניך (לא רק אתה ספציפית, אני מתכוונת לאנשים באופן כללי).

למעלה