שאלה!!! (מין סקר)

שאלה!!! (מין סקר)

האם לדעתך רוני יפה? האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד? האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק) האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למה...

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo143.gif

האם לדעתך רוני יפה
ברור
האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד|:|תלוי כמה
האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק)
ברור
האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למה
:טבו אני אוהבת את רוני בגלל השירים היפים שהיא שרה,בגלל ההתנהגות שלה כלפי מעריצים
ובגלל משעמם לי

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

האם לדעתך רוני יפה
כן
אלא מה
האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד
אממ...תלוי מה היא לובשת..אבל בדרך כלל היא יפה עם הכל
האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל|?ברורררר
האם לדעתך רוני חמודה
נו באאאאארור שכן
מה זה למה
כי זו רוני

shaked b

New member
שונה

האם לדעתך רוני יפה?ברור האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד?תלוי מתי האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק)ברור האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למה...ברור!!!! היא פשוט שרה יפה היא נחמדה מאוד למעריצים מגיבה לפניות ומכתבים! מה לעשות!

vitush

New member
עונה..

האם לדעתך רוני יפה?ברור היא הכי יפה שיש... האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד?יפה לה הכל אבל הכי הכי יפה איך שהיא כוסית כמו תמיד.. האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק)..כמו שאמרתי מתאים לה הכל... האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למה...היא הכי מושלמת וחמודה שיש... היא ממש מתיחס למעריצים שלה ויש לה אופי כזה מושלם...

תשובות שלי

האם לדעתך רוני יפה?כן האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד?לא היא יפה כמו שהיא
האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק)זה כן האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למהכן,כי היא מושלמת

יע7ה

New member
התשובות שלי....והודעה ממני...!

האם רוני יפה? כן ברור אין כמו היופי שלה...חיחיחי האם לרוני מתאים איפור כבד? זה תלוי איך עם היא דוחפת לתוך העיניים שלה מלא שחור אז לא....ועם היא לא שמה הרבה שחור אז כן... האם לרוני מתאים איפור קל? כן זה יותר יפה מאיפור כבד... האם רוני נחמדה? ברור...היא לוקחת איתה מכתבים של מעריצים הביתה וכל פעם שיוצא לה לדבר איתם הוא לתת ידיים בהופעה היא תעשה את זה..!! ההודעה ממני: תקישבו שמתם לב שאני לא מגיבה כאן הרבה זה בגלל שיש לי ממש הרבה בעיות בלימודים 0 במתמטיקה ועוד ציונים נמוכים ואני לא יכולה להגיב הרבה אני חורשת ממש על כל החומר של הלימודים....ואני לא יגיב הרבה עד ה-10.2 אחרי שאני יקבל תעודה אני יגיב מלא...אז ביו'ש...

Sweety Shiri

New member
../images/Emo23.gif

האם לדעתך רוני יפה? מאוד!!! האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד? לא ממש האם לדעתך מתאים לרוני איפור קל (שחור בעיניים וקצת סומק) כן... היא הכי יפה טבעי... האם לדעתך רוני חמודה? אם כן פרט למה... כי היא מושלמת מכל הבחינות!!!

תשובות על השאלון..!

1.האם רוני יפה? כן,ברור,יפה מאוד..! 2.האם לדעתך יפה לרוני איפור כבד? לדעתי לא,זה יבגר אותה..! 3.האם מתאים לרוני איפור קל? כן..!מתאים לה איפור עדים מאוד..! 4.האם לדעתך רוני חמודה? חמודה זה לא מילה היא מותק..! לסיום: ''
חיים רק פעם אחת אז נצלא את החיים עד הסוף''
..!

למעלה