שאלה.. מין סקר כזה :)

שאלה.. מין סקר כזה :)

איך התחילה מערכת היחסים הראשונה שלכם (עם בן המין השני)? כמה זמן נמשכה? איך התמודדתם איתה? איך הסתימה ומה היו ההשלכות/מסקנות שהיסקתם להבאות בקשר לעצמכם?

lost green eyes

New member
עונה../images/Emo13.gif

מערכת יחסים? ת'אמת שלא הייתה לי אף פעם ממש מערכת יחסים על מישהי.. היו ידידויות מתמשכות+סטוצים וכאלה אבל לא מעבר לזה לצערי. הייתי מאוד רוצה בקשר עם אישה.. קשר אמיתי

אז ככה ....

מערכת יחסים ממש לא הייתה. למען האמת, אני לא ממש רואה את עצמי במערכת יחסים עם גבר אבל מאחר וכבר מצאתי את עצמי במצבים שלא האמנתי שאני אהיה בהם, אני כבר לא פוסל שום דבר. אחרי שהאהבה הראשונה שלי זרקה אותי, הייתי מאוהב קשות והיינו מקרע שונה שהיום אני יודע שלא ניתן לגישור. באותו זמן לקחתי את זה די קשה (או שאולי סתם ניצלתי את הסיטואציה בשביל לממש משהו שהיה לי בראש תמיד - שאלה שאני לא בטוח שיש לי תשובה עליה). הרמתי טלפון לידיד הומו שלי ומשם הדברים התגלגלו. היינו בקשר כמה שבועות. הוא חיפש משהו עמוק ורציני ואני (כנראה) סתם ברחתי אליו ונהניתי איתו. עם הזמן הקשר נותק לגמרי ולמען האמת, עד היום מידי פעם אני שואל את עצמי מה איתו היום.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני...

איך התחילה מערכת היחסים הראשונה שלכם (עם בן המין השני)?
ראיתי אותו בהופעה, איכשהוא דיברנו והיה לו חבר, הוא בגד בחבר שלו איתי ואז הפכנו לחברים. כמה זמן נמשכה?
חודשיים וחצי. איך התמודדתם איתה?
חח נחמד. איך הסתימה ומה היו ההשלכות/מסקנות שהיסקתם להבאות בקשר לעצמכם?
בגדתי בו 4 פעמים, סיפרתי לו, ואז עזבתי אותו כי אל היה טםע להמשיך מערכת יחסים כזאת. ממש חרא אני

למעלה