שאלה מטרידה

popo123

New member
שאלה מטרידה

אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ואיני נוטלת גלולות...ברצוני לדעת מיום קבלת המחזור מתי הימים הבטוחים שהוא יכול לגמור בפנים מבלי חששות לכניסת הריון נניח...אם קיבלתי מחזור ב22-4...מתי אוכל לקיים יחסי מין ושבין זוגי יגמור בפנים מבלי חשש לכניסת הריון...תודה לכל אילו שיענו על שאלתי =]

over120

New member
אין דבר כזה

אל תעשי שטויות... נכון שהסיכוי להיכנס להריון ב"ימים הבטוחים" הוא קטן מאוד אבל אל תבני על זה. למה את לא משתמשת בגלולות? או קונדומים..? משהו..?

the evil 1

New member
שיטת הימים הבטוחים-לא יעילה

ממש לא שווה את הסיכון, רוב רופאי הנשים נותנים גלולות גם בלי בדיקות קחי גלולות או תישתמשו בקונדומים

לא מומלץ

להסתמך על השיטה הזו כלל. עדיף לבחור בשיטה בטוחה יותר ולא להגיע למצב של הריון לא רצוי...

חמודה, יש לי 3 ילדים

שנולדו כתוצאה משיטת הימים הבטוחים. אני אמנם נשואה, לא מצטערת לרגע ולקחתי זאת בחשבון, אך לא נראה לי שזה המצב אצלך.

DakaBoaz

New member
חסר לך ידע...

מתוקה, שיטת הימים הבטוחים, בניגוד מוחלט לדעה הרווחת, קשורה לא רק למחזור, כי אם לתאריך ולשעת הלידה. ישנם שני מחזוריי ביוץ שונים ואני בספק אם תוכלי "לספור ימים" לא ידע משלים באסטרולוגיה וקורס קצר בעניין (זה לא פשוט כמו שזה נשמע בהתחלה). ולמי שיש ספקות, הספירה עובדת (כשנעשית נכון). נמסטה, בועז.

למעלה