שאלה מטרידה

נטשה 59

New member
שאלה מטרידה

את רוצים להתחיל לארוז את המזוודה אבל קודם צריך למצוא אחת נכון? אז אתם עולים לגג (במקרה שלי יש לי מדרגות לשם.. ודלת.. זה לא קשה כלכך) והנה הגעתם ומה מתגלה? שיש או מזוודה ממש ממש גדולה (שמתאימה לשני אנשים ויותר) או ממש קטנה (שמתאימה לזכרים.. כי הם לא לקוחים כלום.) או שיש אחת טיפה יותר גדולה מהקטנה אבל היא שוקלת כמו המשקל שמותר לעלות למטוס (20 ק"ג) מה עושים? המזוודה הקטנה? קטנה מידי הקצת יותר גדולה ממנה אבל שוקלת טון? כבדה מידי.. וגם ככה לא יהיה יותר מידי מקום.. הגדולה מאוד? אבל כולם יסתכלו עליי כאילו אני טסה לכמה שנים טובות.. (מצד שני מה איכפת לי?!) אז בצעד חגיגי.. כנראה נעבור לתיק על גלגלים שיוצא ממש מתאים.. (עקב חוסר הרצון של אבא לנסוע להרצליה ליד העבודה כי יש שם חנות למזוודות..) חבל לי.. מזוודה זה יותר כיף.. אז מה אתם מציעים? מזוודה ענקית, או תיק גלגלים?

s h e e p i t

New member
או תיק

או לקחת ממישהו מהמשפחה אם יש מישהו שיש לו וגר קרוב.

נטשה 59

New member
מזוודה נפתחת לגמרי

ואני חולת נפש ומסדרת כל הזמן את המזוודה מחדש

NiKi†a

New member
תיק.

אבל מה זה חשוב בכלל? גם אם תקחי תיק וגם אם תקחי מזוודה, שניהם יכילו בסופו של דבר את אותם הדברים =] תראי מה יותר נוח לך..

נטשה 59

New member
רציתי להגיד

תודה :] על ההצעות וכד'. אבל מסתבר שהמזוודה הספיקה (+הטריק הקטן שמגדיל אותה) יומטוב פיפי

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח אחד המגניבים..

זה זה עם הריצ'רץ שלא מוביל לשום מקום וכשפותחים אותו המזוודה גדלה?1 כי אם כן זה פטנט מצחיק חושילינג

למעלה