שאלה מטרידה...

perLG

New member
שאלה מטרידה...

אכן מבורך הרעיון של ליגת ניו באלאנס ושידור התחרות בערוץ הספורט. הבעיה המטרידה אותי זה הלוגיסטיקה של בורות הקפיצה. אמורים מתישהו השנה לשפץ את הבורות הרחוקים של הרוחק, אך נכון לעכשיו מצבם עדיין בכי רע. שנה שעברה התארגנו יפה מאוד בירושלים עם חלוקת התחרות לשני בורות בשני מועדים שונים. איך יתארגנו הפעם? כי אם להיות כן, זה שבאידלסון אחדו את משתתפי הקדטים נוער ובוגרים באותו בור, באמת יצר מצב לא נעים של הארכת התחרות לאורך של כמעט שלוש שעות. אני מקווה שאיכשהו ימצאו פתרון לתחרות הקרובה, מיון על פי שם, גיל, משקל, גובה, צבע עיניים,אנשים שקוראים להם בוב או לחילופין איכות התוצאה(שזה הרעיון הפרקטי:). לסיכום, מקווה לפתרון כדי לחסוך באי נעימויות ושהתחרות תתנהל בצורה חלקה. בתודה, אני!

tetman

New member
לפי מה שאני זוכר

ואני מדבר על נסיון של שנים בליגות (משנת 1989 בערך) תמיד היה בור של קופצים בכירים ובור שני של קופצים פחות בכירים ואף פעם לא היתה בעיה. התחרות היתה תמיד קצת יותר ארוכה מתחרות רגילה אבל לא באופן מוגזם. אל תשכח שיש רק 4 קפיצות. חוץ מזה מזל טוב על התוצאה הטובה ובהצלחה בשבוע הבא.

perLG

New member
תודה...

מקווה שלא יהיה יותר מידי מטריד... חוץ מזה מתי רואים אותך? ואני מדבר בשם כולם.

tetman

New member
בשבת אני אנסה לקפוץ

אבל אני לא מבטיח שום דבר. אני מדגיש שאני רק "אנסה" לקפוץ.

The almighty

New member
אם זה לא יהיה ישיר

אז אני לא חושב שיש טעם לשלם לערוץ חמש.....:/

iaa

New member
סדר בורות קפיצה

ראו לוח זמנים עדכני באתר האיגוד. לכל אתלט 3 ניסיונות (לא 4).

tetman

New member
איפה רואים את החלוקה לבורות?

נכון, זה שדרוג רציני בארגון התחרות, כל הכבוד לאיגוד. באמת מצאתי את התקנון, את הלו"ז ואת רשימת המשתתפים אבל לא מצאתי את החלוקה לבורות וזה די חשוב לי לדעת באיזה בור אני קופץ (וגם לכל האחרים) כדי לדעת מתי להגיע לאצטדיון ומתי להתחיל חימום. אז כדאי לפרסם את זה בהקדם (ובטח שלפני שבת).

למעלה