שאלה מטרידה!

bizbuz

New member
שאלה מטרידה!

יש עכשיו פרסומת ל"אנימציה קטלנית" שרצה בביפ כל הזמן- אולי מישהו יודע מה זה? ומי זה האנדי הזה- לא הצלחתי להיזכר..

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifליהי...

זה אנדי דיק,סטנדאפיסט אמריקאי (די אדיוט האמת) ואני מנסה להזכר באיזה תוכנית הוא היה פעם.. גם שם קראו לו אנדי.. הוא שיחק טיפש כזה , רק שזה משהו שאני באמת לא מצליחה להזכר- איך קראו לתוכנית הזאתי?!

הייתה לו ת'תוכנית שאמרתי...

זאתי בMTV שהייתה... והוא היה גם באיזה תוכנית ישנה בערוץ 3 על רדיו או משו, אבל לא נראה לי שקראו לו שם אנדי... ככה שזה בטח המופע שלו מMTV לא?!

אז זהו הקטע הוא שאין מצב

שראיתי את השטות הזאת באמטיוי ראיתי אותו משו שבטוח שודר בערוץ 3 או משו

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifלא..את המופע

בMTV אני זוכרת, דווקא נראה לי שזה מה שאמרת על ערוץ 3 !! את זוכרת מה בדיוק היה שם? או איך קוראים לתוכנית?

מממ...אני לא זוכרת את השם...

אני אנסה להזכר... אבל זה היה על איזה מקום שהם עובדים שם ברדיו וזה... ואז הוא שיחק שם משו כמו מזכירה, והוא כאילו לא עשה שם משהו מיוחד חוץ מלהיות בתפקיד של אידיוט וזהו בעיקר...

bizbuz

New member
נכון!!

יו ממש תודה כולי התחרפנתי מזה כבר..קיצר לכל מי שלא זכר הסדרה בערוץ 3 נקראה less than perfectא משו כזה- תורגם ל"פחות ממושלמת (כמה פעמים נתקלתם באמת בתרגום דומה עד זהה למקור?...) קיצר תודה לכולם. . ביי

bizbuz

New member
עוד משו..

אולי מי שאמר שלא זוכר אותו מMTV זוכר אותו מזולנדר או אחי איפה האוטו..זהו עכשיו הכל רגוע.. תראו כמה מידע לא חשוב גרמתי לכם להעלות :)

sisty

New member
זולנדר אומר לי הכל../images/Emo3.gif

ודווקא המידע הלא חשוב הזה היה מעניין

אוקיי, בדקתי קצת...

קראו לתוכנית NewsRadio, בעברית אני עדיין לא זוכרת ת'שם... אממ... מצאתי תמונות אולי זה יעזור לכן להזכר, מקווה...

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif*סוגדת*

אין לך מושג מה עשית כרגע! יותר מאנדי דיק אני כבר שנים מנסה להזכר באיזו סידרה ראיתי את ג'ו רוגן (המנחה של אפקט הפחד) יאא עכשיו אני רק צריכה לראות איזה פרק מהתוכנית .. עשית לי חשק
אשריך (צביקה לשילטון
)

אוי שמחתי לעזור../images/Emo9.gif

ואם את רוצה נדמה לי *לא בטוחה* שיש את התוכנית בשידורים חוזרים בשעות המוזרות בערוץ 3... כי אני זוכרת שלא כזה מזמן ראיתי את זה באמצע הלילה... אני אבדוק גם את זה...

למעלה