שאלה מטרידה...

Luna21

New member
שאלה מטרידה...

אבי נורא רוצה לדעת מה היה גובהו של אלביס...אם מישהו מכם יודע אשמח אם תענו לנו(הוא קצת מציק לי ) :)

הוא היה גבוה כמו מורדי שלי, ודני יכול

להיות שאלביס בסוף ימיו התכווץ באורך וגדל ברוחב, מה שבטוח אלביס לא היה פחות ממטר שמונים אבל כל פעם כותבים אחרת זה כמו שכותבים עיניו אפורות , עיניו ירוקות וכו,,, חבל שלא יצא לי לראותו במציאות הייתי אומרת לכם

יוסי../images/Emo6.gifנביא לך את זה לפה בקרוב שתתרשם כמה ס"מ

יש לנו בארכיון ציור אמנותי מרשים של אלביס במערומיו,יתכן שזה מפרי דמיונו ומיכחולו של הצייר המוכשר , ואולי לא,,,

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif זה נורא פשוט לדעת מה " האורך"...של

כל גבר....בכללי...חחח נגיד שאלביס הוא 1.83 אוקי...לוקחים בנאדם זהה לגובה הזה ונותנים לו לעשות לפתוח את היד [יד שמאל] על גבי השולחן...כאשר כל היד מונחת על השולחן. ואין מצב ששום חלק ממנה יהיה באויר ..מודדים את המרחק מהקצה של הזרת ועד לקצת של האגודל... וזה האורך של ה" מה שמו שלו".... זה לא ציניות ולא בדיחה ולא כלום...זאת האמת האמיתית כמו שאמר ד"ר לסקסולוגיה פה בטלויזיה וזה בשיא הרצינות...הוא אמר את הדברים האלה כי הועלתה שאלה ע"י אחת המרואיינות בתכנית... אם " הגודל קובע או לא קובע"...חחחח כמובן שגם על השאלה הזאת הוא ענה ....חחחחח
ובעיקבות בתשובה...הוא הציע לבנות לשים לב לזה ...המרחק שבין קצה הזרת לקצה... האגודל.. כפי שציינתי חחחחחחח...

YGep

New member
פפחחחח../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את זה??חחחח.... הרגת אותי....... יאללה להתחיל למדוד!

ליז צודקת ב100&../images/Emo45.gif

שמעתי את זה גם! כדי לדעת את הגודל של המה שמו, מודדים את כל אורך....ליז כבר אמרה....חחחחחח טוב, חברים, אני בגובה של 1.84, וזה הגובה של אלויס מינוס 1 ס"מ. אל תשאלו כמה מרחק בין לבין בס"מ. חחחחחח

YGep

New member
לא גיא../images/Emo6.gif

ליז רשמה מהזרת לאגודל זאת אומרת לרוחב לא לאורך....

../images/Emo128.gifטעות קטנה

אני ראיתי תכנית בטלויזיה עם סקסולוג צרפתי. הוא אמר שהמדד בא כמו בציור שנתתי.

זה אותו דבר...אם מודדים ככה או איך

שאני הצעתי רק פשוט מהקצה של האגודל לקצה של הזרת יהיה יותר מדיוייק.... אבל כעיקרון זה יוצא אותו דבר בדיוק אם מודדים נכון...חחחח בוא הנה ...לאן גלשנו...חחח

נושא מעמיק חחחח

ראיתי פעם תכנית "סקר הסקס הגדול". והייתה שם מישהי בשם-דנה. אז היא אמרה שחבר אתיופי שלה סיפר לה על הנושא (איך מודדים). אז קיצר, היא כזה אומרת: עכשיו, אני רוצה שכל הגברים באולפן יראו לי את הידיים שלהם". חחחחח איזה צחחחוקק! ! ! אחד שם הצמיד את שתי ידיו חחחחחחח

ElvisAlive

New member
אלביס אמר בראיון

שנערך בשנות החמישים, ויש לי את זה על אחד הדיסקים, המראיין מעיר לאלביס שהוא נארה הרבה יותר גבוה ממה שהוא חושב, ואלביס אמר שהוא בדיוק 6 פיט, שזה כמעט 1.83 או ליתר דיוק: 182.88 ס"מ. מה גם שאם משווים את אלביס בתמונות שלו ליד פרנק סינטרה שהיה 1.70 אורים שאלביס גבוה ממנו, וליד ג'וני קאש שהיה מטר 88, רואים שאלביס נמוך ממנו.

למעלה