שאלה.. מטרידה :(

שאלה.. מטרידה :(

למה אין לי קשר רציני? אין אף בן שאיתו אני מצליחה ליצור מערכת יחיסים נורמלית וטובה? זה מטריד אותי כל החיים.. מתה שזה יגיע כבר :( אוף. סליחה על ההתפרצות

אולי כשתפסיקי לחפש זה יגיע ../images/Emo24.gif

לפעמים מרוב שאנחנו רוצים משהו זה מתרחק מאיתנו כל חיי רציתי לרזות כשהשלמתי עם עצמי והחלטתי שאני לא אתן לזה לנהל את חיי הק"ג החלו לנשור עלי 25 ק"ג ירדתי ואני ניראית נהדר למרות שעדיין זה לא הסוף אך אני לא חוזרת על הטעות ולא אתן לזה לנהל את חיי הדוגמא היא רק לתת לך אינדיקציה תפסיקי לחפש , תשלימי עם עצמך , היי רגועה , מצאי את חייך ותאמיני לי כשתפגשי גבר לא תראי כה לחוצה על קשר רציני ואז זה יבוא . מבטיחה לך היי חזקה

ממש תודה לך

אני מסכימה עם העובדה שצריך היות שלמהעם עצמך אבל אני כבר יותר מדי זמן מנסה את כל השיטות של להיות שלמה עם עצמיו זנה לא מגיע פשוט לא =/ זה כ"כ עצוב

אולי לא מצאת את המתאים

עליך להשתתף בהרבה מסגרות חברתיות, כמו חוגים, מועדונים ולמודים. כך תחשפי לאנשים חדשים ומענינים ותמצאי אהבות חדשות.

דם אוהב וחושב, שמתי לב שתמיד יש לך את אותה

התשובה... לכל אחד חח יכול להיות שזה עוזר.. וזה ממש מתומצת מה שאתה מציע, ואני מנסה את זה וזה לא תמיד עוזר. וזה דינמי ללכת לכל המקומות האלה.. לאתמיד יש זמן ואפשרויות

המשיכי לנסות

לאט לאט, בלי לחץ. ככל שתכירי אנשים חדשים בחיים, יהיה לך יותר קל למצוא קשרים ובן זוג.

למעלה