שאלה מטרידה ביותר

tipatmazal

New member
שאלה מטרידה ביותר

אני גולשת באינטרנט באמצעות הכבלים, ובבית רוצים להתחבר לטלוויזיה עם הלווין של יס. השאלה שלי היא: האם יש דרך כלשהיא .. מכוונת או לא מכוונת לשבש את הגלישה באינטרנט.. או לחדור למחשב כדי להאזין לשיחות.. לצוטט וכו.? מבקשת תשובה מהירה.

diseqc

New member
מה הקשר בין הכבלים ליס ולאינטרנט?

אני לא מבין את הקשר ובכל אופן תשובה לשאלה הלא חוקית הזאת לא תקבל/י

tipatmazal

New member
סליחה.. מה לא חוקי בשאלה???

או שלא כתבתי נכון.. או שלא הבנת מה שאלתי... שאלתי רק אם הלווין של יס עלול לשבש את הגלישה בכבלים.. אני לא מבינה בזה ולכן אני נכנסתי לכאן לשאול את השאלה אני רוצה בבית שלי גם לווין לטלוויזיה וגם להשאר בכבלים בגלישה באינטרנט.. מה לא ברור פה?????. ומה לא חוקי???? השאלה עצמה או התדר?

tipatmazal

New member
בקריאה שניה של שאלתי הבנתי את הבעיה

כששאלתי אם יש דרך לשבש.. לצוטט.. לחדור למחשב וכו... הכוונה שלי הייתה אך ורק עם הלווין... שישבש את הכבלים.. אני מקווה שעכשיו העברתי נכון יותר את השאלה. אין פה שום דבר לא חוקי חלילה. החשש שלי הוא שאם תהיה צלחת לווין.. יוכלו בעזרתה לשבש לי את הגלישה באינטרנט או להאזין לשיחות במחשב באמצעותה... וסליחה אם לא הייתי מובנת קודם.. ועכשיו אם אפשר תשובה כי אני לא מבינה בצלחות לווייניות בכלל. ואם אין קשר ואין דרך שהלווין ישבש אשמח מאוד ואתקין בשקט ובלי חשש.

diseqc

New member
אין שום בעיה לשלב כבלים ולווין ביחד

ואין דרך להאזין לאינטרנט שלך דרך הצלחת כי היא קולטת בלבד ולא משדרת את העניין הזה סגרנו אם יש לך שאלות נוספות על אינטרנט תפני אותו לפורום אינטרנט

smartstar

New member
אין שום דרך ואין לך מה לחשוש../images/Emo185.gif

קחי הכל בקלות אין לך ממה לחשוש את צריכה להיות יותר מותרדת מהאינטרנת שהיה במחשב שלך את ההגנות הבאות "פירוול" חומת אש, ואנטי וירוס טוב, ואיזה תוכנה של JAVA, ןלא היה מזיק איזה תוכנה שחוסמת סוסים תרוינים בהצלחה

למעלה