שאלה מטומטמת...

• פותח הנושא IL17
  • פורסם בתאריך

IL17

New member
שאלה מטומטמת...

אני הולך מחר (סופסוף) לעשות עגיל באוזן ואמרו לי שהומואים תמיד עושים בצד ימין... אבל אני ממש לא רוצה לחורר את האוזן הלא נכונה, (למרות שזה עולה רק 10 ש"ח)...שחס וחלילה לא יחשבו שאני סטרייט!
, אז החלטתי לשאול את דעתם של מומחים. אז איזה אוזן לחורר?

resputin

New member
כמדומני אכן, באוזן ימין.

למרות שזה לא ממש משנה.. המציאו כ"כ הרבה מיתוסים ושטויות על הבסיס של זה. השיא היה כשידידה שלי ואני ישבנו בבית ספר, ומישהו מהשכבה מעלינו בא אלינו ושאל אותנו אם היא לסבית ואני הומו- כי יש לי עגיל בצד שמאל ולה בימין "וזה הסימנים של היום, כאילו דהה". שווין. עגילים.

IL17

New member
חחח

חחח זה נשמע סממני ביותר...חחח תודה על העזרה בהחלטה...:)

Sonata Of Tears

New member
תחורר באוזן שנראה לך יהיה יותר יפה

לדעתי יש אנשים שמחמיא להם בשמאל ויש בימין, הפנים אומנם סימטרים כביכול אבל הם לא ואפילו זה דבר מאד מורגש כשיש דברים שונים באחד מהצדדים ( עגיל ,פירסינג, חצ'קון וכו') ,אז לך מול המראה, תשים את עגיל בלי חור ,ותראה מה יותר יפה לך ,ואל תנסה ללכת לפי סממנים ,שום עגיל לא יהפוך אותך להיות "יותר הומו"

m Cris

New member
לדעתי, תעשה עגיל בכל אוזן...

אחד בשמאל ואחד בימין... ככה תוכל להשאיר ספקות לאנשים... חחח

garion20

New member
עגיל בלשון רולז

למרות שזרקתי את שלי אחרי איזה חודש כי הוא פשוט היה מעצבן גוד אבל ממש כיף להתנשק עם זה אם אתה בצד של המנושק

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

מה, אנשים אשכרה עדיין בקטע של עגילים? ומה, ביסקסואלים זה כאלה שיש להם בשתי האוזניים?

resputin

New member
גם אם אתה בצד המנשק.. אם אתה יודע

מה לעשות איתו :). בכלל עגילים זה נחמד.

livia

New member
לי יש עגיל בגבה בצד ימין

ובאו אלי באמת ויציאות האלה אם אני לסבית... לדעתי יותר יפה במצד ימין לא להיות כמו כולם!

IL17

New member
עשיתי...

עשיתי באוזן ימין, היום בבוקר, יש לי כבר עגיל בגבה הימנית, אז החלטתי לסיים כבר עם הצד הזה. תודה עם העיצות :)

resputin

New member
דווקא בגלל זה הייתי עושה בצד שמאל.

אני אוהב את העגיל בגבה שלי בצד שמאל, ולכן הטראגוס היה בצד ימין. ~תמונה נרקיסיסטית להמחשה~ (למרות שלא רואים ממש את העגיל בגבה*)

resputin

New member
LOL, היא כזו מזעזעת ואני עדיין אוהב

אותה. ~לא פוטוגני בשיט~

IL17

New member
לא ישן

אני בקושי מצליח לישון על צד ימין בגלל העגיל בגבה... אם הייתי עושה עגיל באוזן בצד שמאל לא הייתי מסוגל להירדם על צד שמאל בימים הראשונים, ככה שצד שמאל נשאר נקי :)

resputin

New member
LOL מילא :). אני ישנתי כבר באותו

לילה על העגילים השונים..

PinkyRaSta

New member
אוי גם אתם עם השטויות האלה?

מזה משנה? ימין הומו שמאל לא? סתם שטויות סטיגמתיות מפגרות. ודפקא בגלל שהעגיל בגבה ש'ך בצד ימין הייתי עושה בשמאל... די לנתח כל דבר. אבל כבר עשית אז לומשנה. אההה ואם אתה רוצה להראות ממש הומו, שחס וחלילה לא יחשבו שסתם עשית באוזן ימין בטעות... אז תעשה פשוט ב2 האוזניים. ושים שם פרפרים... יאללה מזה השטויות האלה

טלik

New member
חח זה באמת שטויות

אבל אני ממליץ על עגיל באף יותר יפהה :)

למעלה