שאלה מטומטמת

A k a s h a

New member
שאלה מטומטמת

סתם שאלה שנורא בא לי לדעת... אני שנים אוספת את ספרי רומח הדרקון. אז סתם שאלה, מהמופרעים/ות שבכם/ן כמה ספרי רומח הדרקון יש לכם.

מופרעים? פריקים, זותומרת.../images/Emo72.gif

אם כי אנחנו בהחלט מופרעים..
צר לי להודיע שיש לי רק שניים.. (שחר האביב ודשל"ק). אבל קראתי את כווולם
(חוץ מדרקונים של שמש גוועת, שמישהו פה עדיין לא הביא לי, כי אח שלו במיולאים)

A k a s h a

New member
מופרעים אה, מופרעת זאת בהחלט אני

זה כולל בהחלט אותי, ובהזדמנות זאת אני חייבת לספר מה שנקרא בפורום זה, הזמנתי ספרים קצת נדירים לאחרונה מאיזה אתר שבו אפשר להזמין ספרים מחנויות שונות מרחבי העולם. אז ספר אחד כבר קיבלתי, נראה לי מקנדה או משהו. באמצע שבוע שעבר קיבלתי את השני ומה גדולה היתה אכזבתי הרבה מאוד כשגיליתי שבמקרה במקרה במקרה הוא בספרדית!!!!

מצחיק מאוד... או שלא...../images/Emo54.gif

קודם כל, הוא לא במילואים, הוא בצבא.דבר שני, אין לך מה לכעוס, כי זו לא אחריות שלי להביא לך את הספר, ואת יכולה ללכת לקנות אותו מתי שמתחשק לך!

A k a s h a

New member
אבל נורא חשוב לי לדעת...

באמת! אני חייבת לדעת. אני מופרעת כפייתית שאוספת ספרים. כן, כן אני מוציאה אותם מהבית רק בקופסאות ראויות כדי שלא יגרם להם נזק אבל עדיין הגעתי למספר מופלג שאני חייבת לדעת אם מישהו עבר אותו כי אז זה גם פותח נושא מעניין של אילו ספרים לא קראתי ומה בעצם הפסדתי! אז ככה יש לי ספר אחד מיותר אני כבר אומרת, אח שלי גאון קנה לי ספר פעמיים אבל מלבד הספר הזה ומלבד הספר ההוא בספרדית שהזכרתי לפני כמה דקות יש לי בכמות שהיא לא סופית כי קיבלתי הודעת דואר שאחד הספרים שלי הגיע מחו"ל - בקצרה רק מה שעל המדף היום - 52. והיד עוד נטויה אבל לא יותר מידי כי אני מסיימת עם העניינים עוד פחת מ- 10 ספרים, די! אין לי כסף לשטויות האלה. ואין לי כוח לזה שאת רוב הספרים כבר לא מדפיסים

Miss Pigmelion

New member
יש אחד שיש לו פה את הכל../images/Emo122.gif

לפחות יותר ממאה יש לו. נדמה לי.

python 4

New member
לי יש יותר...../images/Emo122.gif

אין לי את הכל... יש לי 97 ספרי רומח. חסרים לי כמה מהנדירים (כמו השלישי של elven nations וכמעט כל villains למעט אחד). מהלא-נדירים חסרים לי כמה ספרים שיצאו בסביבות 2000-2003, לפני שסטימצקי התחילו להביא את הספרים החדשים ביותר לארץ. עד אז הייתי מזמין מאמזון, שאגב הם יותר זולים מסטימצקי (כולל דמי המשלוח!) הפרעה? נכון. אובססיה? צודקת...

A k a s h a

New member
כבוד!!!!

אגב, השלישי של elven nation אמור להיות בדרך אלי. הזמנתי דרך www.abebooks.com רק תבדוק שאתה לא מזמין מספרד... אני לא בטוחהשזה גיע באנגלית....

python 4

New member
את מי את שואלת?../images/Emo12.gif

איזו רשימה את רוצה, של כל הספרים?

חיחי לי יש 7../images/Emo9.gif

שלוש רשומות בעברית רשומות רייסטלין בעברית הדור השני באנגלית ודרקונים של שמש גוועת בעברית.. (נחשב לספר אחד, נכון? חיחי)

Moondust

New member
המפי...../images/Emo41.gif

דמדומי סתיו, מבחן התאומים, כבשן הנשמה, אחים לנשק, דשל"ק, כל מלחמת הנשמות באנגלית, the magic of krynn, spirit of the wind, ליל חורף באנגלית, שמש גוועת בעברית. סך הכול... 12. אלא אם כן סופרים גם את כל מה שיש לי על המחשב, שזה יוצא יותר

31...

אמור להיות 34, אבל אין ברשותי את ליל חורף ואת שחר אביב ואת כבשן הנשמה. כמו כן גם קראתי את 4 הראשונים בשישיית המפגשים וספר אחג מהקדומות. ואם להוסיף לזה את מה שיש לי את המחשב...יש חצי בערך מכל הספרים שיש ברומח.

אוקיי, יחד עם מה שיש לי על המחשב

יש לי 54... ועוד בתהליך הורדה(כן, אני יודע שה לא חוקי): אומות הגמדים. האחד שהורדתי בינתיים התגלה כמשהו אחר לחלוטין, אז לך תדע...והספר THE DOOM BRIGADE, שאגב אותו יש לידיד-שלי-לשעבר-איתו-אני-לא-בקשר... חוץ מזה יש לי המון ספרים של הרומח שהם לא ספרי קריאה אלא קשורים למו"ד(על המחשב כמובן).

למעלה