שאלה | מחשב נייד

omernaor

New member
לדגם מסויים ומפרט מסויים, כן.

מחשב זה לא דירה, הוא לא צובר ערך. כל פעם שיוצא דגם חדש, הדגם הישן יותר מפנה את מקומו בהיררכיית המחירים והחדש תופס את מקומו. בזמן האחרון יש מגמה של ירידת מחירים שנובעת בעיקר מהיחלשות דרסטית של הדולר בעולם. כמו כל מוצר אלקטרוניקה עוד חמש-שש שנים כמעט ולא יהיו יותר שולחניים (לדעתי) ומחיר המחשבים הניידים ירד.

eror613a

New member
ממ

אז עם אני יגיד לך דגם תגיד לי עם זה יכול לרדת תוך כמה ימים?

VMC

New member
../images/Emo6.gif

נדמה לך שלא יהיו שולחניים.. מחשב נייד ומחשב שולחני ממלאים שני צרכים שונים לגמרי.

omernaor

New member
הוא התכוון אליי

אני לא מתכוון למחשבים שהייעוד שלהם הם עריכות מתקדמות ודברים כאלה. בתור מחשב ביתי הוא מפנה את מקומו בביטחה לקראת המחשב הנייד. ככה אני רואה את הדברים
מקווה שאני צודק... אני מאוד לא אוהב שולחניים.

ScorpioID

New member
שרשור מעיק. בואו נעשה סדר

מחשבים ניידים זה לא חול. המחיר יורד בהתאמה למפרט. ז"א שפנטיום 2 עם 64 זיכרון עלה לפני 10 שנים קרוב ל10K שקל והיום הוא לא שווה 10 שקל, בד"כ אומר שCORE2DUO עם 2 ג'יגה זיכרון יעלה בעוד 10 שנים סכום שלא עולה על 10 אגורות. המחירים ירדו עם הקדמה, זה נכון. אבל המחירים יורדים בהתאמה למפרט. כשיצאו לשוק המחשבים עם הC2Q המחירים יהיו פחות או יותר כמו הC2D לפני שנתיים וקצת. ומעבד C2D הוא אכן 64 ביט בניגוד לCD הרגיל.

יאיר B

New member
דו-קור רגיל זה 32 ביט.

הם נקראים גם T2XXX קור-2-דו הם 64 ביט (נקראים גם T5XX/T7XX). כדי לנצל ב-100% את ה-64 ביט, אתה צריך מערכת הפעלה שמותאמת ל-64 ביט. יש כזו אבל אין הרבה ישומים שמתאימים לה. כך שמבחינתך, אין הרבה הבדל בין 64 ביט ל-32 (יהיה קצת יותר מהיר). מה הקשר לתשלומים? זה עניין שלך מול החנות.

למעלה