שאלה: מחפש מאבחן

שאלה: מחפש מאבחן

שלום, אני סובל מכאבי ראש מטרידים, אשר הרפואה הקונבנציונאלית לא מצליחה לאבחן. כמו כן עברתי טיפולים במספר שיטות ברפואה משלימה שלא הועילו, בין השאר משום שהמטפלים לא הצליחו להבין ממה נובעים כאבי הראש שלי. רציתי לשאול אילו סוגי רפואה משלימה מתמחים באבחון של דברים מסוג זה ויוכלו לומר לי ממה כאבי הראש נובעים ואיזו מחלה יש לי. (אשמח גם להמלצות על מאבחנים ספציפיים בירושלים וסביבתה) תודה

אבחון בשיטת IPEC

שלום לך אני ממליץ על אבחון קיניסיולוגי בשיטת IPEC. השיטה מאפשרת לך להבחין בין מקור רגשי לבין מקור פיזיולוגי או אלרגני ולתת מענה בהתאם. אנא פנה במסר פרטי לקבלת מידע נוסף

0 אור 0

New member
הרפואה המשלימה מורכבת ממספר רב של שיטות

וגם אם מספר מטפלים לא מצאו את המקור לא כדאי להתייאש, לכאבי ראש יכולים להיות סיבות שונות מהותית זו מזו: סיבות פיזיולוגיות שגם הן במגוון רחב: למשל בעיות טריגר בשרירי איזור הצואר/שכמות (שאת זה יאבחן הכיטוב דוקא מעסה רפואי), למשל בעיות של זרימת הדם בגלל הצרויות, למשל בעיות של סינוסים, בעיות עיניים ומיקוד, חוסרים תזונתיים או רגישויות למזון גם הן מקור נרחב לכאבי ראש, וכן בעיות חמורות מאד כמו גידול או פשוטות מאד כמו אי שתיה מספקת, ומצד שני יש בעיות שקשורות יותר לנפש ולאנרגיות - החל מעודף מתח, וכלה בנושאים מורכבים יותר. גם למטפל הכי מנוסה שמכיר הרבה תחומים, יכול לקחת לפעמים זמן לעלות על הבעיה המדויקת ולקלוע בטיפול - ולפעמים , ענין של מזל - כבר בטיפול הראשון הוא יגע בנקודה הבעייתית ויפתור אותה.

ינוקא1

New member
לכל שיטה טיפולית

דרך אבחון משלה. מהניק שלך רואים שאתה תלמיד חכם , אז תזכור את דברי חז"ל שכאשר מגיעים יסורים על האדם משביעים אותם שילכו דווקא ע"י רופא פלוני וסם פלוני ובזמן פלוני. לפעמים אנחנו צריכים לפגוש אנשים מסוימים וללמוד דברים מסוימים ובשביל זה באה בעיה מסוימת. אז תאמין בקב"ה שיוליך אותך בדרך טובה ויפגיש אותך עם מי שצריך ויהיה טוב. בהצלחה.

יעל ND

New member
שיטות רבות טובות לאבחון וטיפול בבעיתך

כנראה, טרם הגעת למטפל הנכון. תמשיכי לחפש, כי בהחלט ניתן לטפל בכאבי ראש, ורפואה משלימה נותנת מענה מאד יפה לבעיה, עם אחוזים גבוהים של הצלחה. אולי מאמר זה על כאב ראש יעזור לך. אשמח.

במקרה כזה, הטיפול חשוב יותר מאבחון

ממליצה לנסות טיפולי קרניוסקרל, המשפר תנועתיות עדינה הקיימת בין עצמות הגולגולת ועוזרת מאד לכאבי ראש. (+ המלצות)

למעלה