שאלה מחפשת פיתרון

1kodkod1

New member
שאלה מחפשת פיתרון

יש אנשים גם בדור הזה שטוענים שיש להם רוח הקודש והם רואים דברים שבן אדם רגיל לא רואה איך להבין את זה???????

MAYA20

New member
כמוני למשל.

אל תנסו בכלל להבין, לא מזמן דיברתי עם עמיתי לכת "הרואים דברים שאף אחד אחר לא רואה" כלומר ה"הד-שאחלר" והוא סיפר לי איך רצו לאשפז אותו רק בגלל שהוא רואה יצורים ירוקים, לך תבין את פשוטי הראיה.

וואלה לא יודע.

אתמול, תפס אותי איש דתי ושאלני לאמר. כיצד זה ייתכן שבכל תחום. היהודים הם המעולים מעבר למספרם הייחסי באוכלוסיה. משהו בקול הסמכותי שלו עשה לי את זה והאמנתי לו. הייתכן??? היהודי טובים הם משאר בני אומות העולם??? הוא מסכן, רצה לקשר את זה להיותנו בני בחירה. אך אני נשארתי לתהות. החכימוני נא ידידי ואראה אור. השוכן פעיה"ק ירושלים הצעיר באלפי ישראל שבתאי

R a c h e

New member
יש הרבה כאלה במחלקות סגורות

הפסיכיאטריה מכירה אותם מצויין! יש גם שטוענים שמדברים איתם אב"מים למיניהם, שמצווים עליהם לעשות כל מיני דברים, אז מה? יש הרבה מחלות ויש הרבה חולים.... רחל

לילית3

New member
כמו אלו שעושים מדיטציות בהודו

ולוקחים כל מיני טריפים, או לא.. חלקם טוענים שהם מוארים ורואים דברים שבני אדם רגילים לא רואים. אז מה??

ואיש אחד

איש אחד נכנס בריצה לפסיכיאטור: "דוקטור! דוקטור! אשתי השתגעה!!" "מה קרה?" "הבית מלא שדים ורוחות, והיא לא רואה כלום!"

מה החידוש בכלל ? אבא שלי סיפר לי

פעם שאליהו הנביא ביקר אותו פעם (אבא שלי אדמו"ר מפורסם) הרי אני כבן שבעים שנה ולא זכיתי עדיין לראות אליהו הנביא מלאך הברית איזה באסה !

VITO LIGHTNER

New member
אתמול תפסו אחד כזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"משיח" שמו הצית בתי כנסת, חנויות לממכר פיאות וכאלה. אולי תשאל אותו. מעניין איפה יאשפזו אותו("אור הגנוב" "פורת יוסף" וכדו')?????.

crfv

New member
למה זה מפליא אותך?

תקשור היה בכל הזמנים, ובאופן פלא לא רק ליהודים חרדים. היית מאמין? האופן שבו משכנעים אותנו שרק פעם היו אנשים מפותחים בתחום זה ואחרים בעבר, הוא זה שצריך להדליק נורה אדומה. אותם הייתי שולחת להסתכלות, למרות שנראה לי שהם ישגעו את הפסיכיאטר. באהבה אני

יש אנשים שמתקשרים ...

אני אישית מכירה מטפלת הוליסטית מופלאה שמתקשרת עם כל מיני גורמים רוחניים למיניהם... אני לא יודעת כמה מזה נכון או לא- אבל, היא המטפלת הטובה ביותר שניתקלתי בה- ונתקלתי בהרבה... היא יודעת הכל. אי אפשר לרמות אותה. הכי מדהים- כשהיא עושה דימיון מודרך, אם אתה "בורח" לרגע וחוזר למחשבות הרגילות- היא מיד עוצרת ויודעת שאתה כבר לא איתה... תאמינו לי- חוויתי את זה מספר פעמים וזה אכן אמיתי... ואני מגדירה את עצמי כאדם רציונלי וחשדן במיוחד.

Kimbal1

New member
אני מאמין להם....

אני מאמין להם שהם רואים דברים שאני לא רואה ומן הסתם הם גם שומעים קולות שאני לא שומע. אתמול ראיתי בנאדם הולך ברחוב ומנהל שיחה ערה עם מישהו שאף אחד אחר לא ראה חוץ ממנו. אני לא בטוח שזה נובע מרוח הקודש אבל האם זה באמת משנה איך קוראים לזה?

קוראים לזה אוזניות של פלאפון ../images/Emo8.gif...

בכל מקרה, במעבדה עוד לא הצליחו להוכיח שהדברים האלו עובדים. אין לי הסתייגות, ויתכן שבאמת כולם נחטפים על ידי חוצנים, מדברים עם רוח הקודש, זוכים להתגלויות למריה הבתולה הקדושה, וחווים הארות רוחניות שמביאות אותם להאמין על סמך זה בתות שונות. מצד שני, אני מכיר גם הסברים לא פחות טובים לתופעות אלו: שהפסיכיאטריה מכירה בהלוצינציות שנגרמות על ידי חסך חושי, מחלה וחום גבוה, סמים, מחסור בשנת חלום, ועוד. נוסיף לכך את העובדה שזכרונות מוקרנים, השאה, וטיפול פסיכואנליטי או היפנוטי הוכחו כעשויים לגרום להשתלת זכרונות כוזבים (במתכוון או אפילו שלא-במתכוון, תוך כוונה תמימה לעזור למטופל "להזכר"), ואת המקרים הרבים של אנשים שהאמינו בהלוצינציות שהוכחו בדיעבד כלא נכונים עובדתית. אזכיר גם המחקרון על "חיים לאחר המוות" ואת האוטיסטים המסכנים. אזהרה: אין בדברי כדי לשלול אפשרות לתופעות "מיסטיות" כאלו ואחרות, אלא להצביע על כשלים בולטים ב"הוכחות" של חסידי אותם שיטות.

גם חלומות הם סוג של תיקשור...

והרי כולנו חולמים... ופוגשים בחלומות כל מיני אנשים שמדברים איתנו...

טוב, הנה עוד נקודה:

מדוע לא פורסם אי פעם מקרה שבו נמסר מידע בר-אימות שאין למצאו בשום מקום אחר בעזרת: סיאנס/רוח הקודש/תיקשור, מדיומים, ספיריטואליסטים והעלאה באוב/מפגש עם רוחות רפאים/תפיסה על חושית/אוטיסטים/נבואות/קריאה בקפה, עשן, תה, טארוט, כוכבי שביט ועוד.../"צילום" אירועי עבר/שיחות עם חוצנים...? (דוגמאות למידע מעניין מהסוג הדרוש: מקום קבורתו של משה או של אלכסנדר הגדול, הוכחות מתמטיות למשפטים כמו "האחרון של פרמה", השלמת הכתבים האבודים של סופוקלס ודמוקריטוס ודומיהם, ידע מדעי כלשהו, מקום הקבורה של אוצרות עתיקים או פריטים חשובים היסטורית...)

למעלה