כבר שאלתי וקיבלתי תשובה אבל אני לא מבינה אותה ולכן מנסה שוב איך מכינים את הקצה של השמלות שיראו כמו מלמלה דקה? מאוד אשמח לטיפים ואם אפשר להדגמה מצולמת תודה
קודם כל יש חותכן מיוחד בצורת פרח עם חור באמצע ליצירת צורת החצאית. מרדדים בצק בצבע הרצוי וחותכים עם החותכן כדי להגיע לצורת הפרח. עכשיו לוקחים קיסם ממקמים אותו במרכז אחד העלים של הפרח ומתחילים לרדד את העלה לכיוון הקצוות. בעצם עושים פעולה של הגדלת השוליים של גל עלה. עם הקיסם מעמידים את העלה המרודד שיראה כמו כפלים. ככה עוברים על כל העלים בחצאית. כשמסיימים חותכים במקום אחד עד החור שבמרכז (חותכים רדיוס) ומלבישים את החצאית על הבובה כשהחיבור אחורה. ככה ממשיכים כמה שכבות שרוצים לחצאית. הנה משהו שאני עשיתי בטכניקה הזאת (מוכר לך צופית ?זה מהסדנא שעשינו אצל טל)
העוגה ניראת לי מוכרת, אבל אמרתי לעצמי כבר היו כמה שעשו כזו.... איזה קטע נחמד , בטח שאני זוכרת אותה ואת אחותה התאומה. מה שלומה באמת....חחחחח לעניין הרידוד בקיסם עשית את זה על השולחן? איך השוליים התרוממו ?
אותם למעלה. למה בכי רע ? כי הבנות התחילו לאכול מהעוגה אבל לא מהפיה אז החלטתי לאכסן את הפיה מתוך מחשבה שעוד יהיה ארועים שנוכל למחזר אותה (אמא של שבת לדוגמא...) תוך כדי התפרקו לה הרגליים ועכשיו היא מחכה בקופסא אטומה כשרגליה לידה... ודרך אגב כשהגיע תור הילדה להיות אמא של שבת עשיתי בדיוק יום לפני סדנא של אביגיל אז היא קיבלה את העוגה מהסדנא ההיא... אבל גם זמנה של הפיה יגיע