שאלה מחדשה בתחום

lynnabell

New member
שאלה מחדשה בתחום

שלום לכולם, אני קטנוענית (?) טרייה ביותר (רישיון מיום שישי וג'וי רייד 200 מאתמול) ויש לי שאלה קטנה... איפה כדאי לי לקנות אביזרים קטנים? אני צריכה כפפות קיץ וכיסוי לקטנוע. מה המחירים הסבירים לאביזרים אלו? אשמח לתשובות...
תודה!

dudmel

New member
תעשי סיבוב בדרום ת"א

תעשי סיבוב ברחובות סלמה צ'לנוב שוקן וסביבתם. יש שם המון חנויות ועם קטנוע זה קל ופשוט לעשות ביניהן סיבוב ולהשוות מוצרים ומחירים. לפני שאת נכנסת לביצה הזו תעשי לעצמך טובה ותקפצי לחנות כלבוטקס בר"ג (ותגידי למשה שהגעת מהפורום). יש גם לא מעט חנויות מקוונות, אבל תדאגי למדוד את הכפפות (ורצוי גם את הכיסוי) בחנות "אמיתית" לפני רכישה באינטרנט.

lynnabell

New member
המון תודה!

ועוד שאלה קטנה, כי נראה שאתה מתמצא: האם זה אפשרי והאם בכלל כדאי להתקין מראות פנורמיות על המראות של הג'וי רייד 200? הסיבה שאני רוצה היא שכפי שכתבתי, אין לי בכלל ניסיון בנסיעה על קטנוע והאמת היא שאני מתפה מפחד שאני לא אראה מישהו/משהו ואעשה תאונה...

c881

New member
לא שמעתי עד היום על מראה פנורמית

לאופנוע/קטנוע. אם תמצאי, תודיעי לי. (אבא שלי מחוייב לנהוג עם אחת ואין לו) פשוט משתמשים עם הצוואר ומסובבים את הראש בנוסף למבט במראה.

daditami

New member
אין סיבה להשתמש בפנורמיות

תדאגי לכוון טוב את המראות שלך, תוודאי שאת רואה בעיקר את מה שמגיע מהצדדים ולא את הכתפיים והזרועות שלך. וכמובן בכל החלפת נתיב , יש לוודא גם עם הפניית הראש אחורה.

eli551

New member
אם את מתכוונת להתקין ארגז

אל תקני עדיין כיסוי כי אז גודל הקטנוע וגובהו משתנים סעי בזהירות ובהתחלה אל תדחפי בכח בין המכוניות עד שתשלטי כראוי בכלי בהצלחה

למעלה