שאלה|מזיע

לירונעע

New member
שאלה|מזיע

כמו ששמתם לב, אני באמת שואלת מלא שאלות
אני חדשה בעניין אי ביי ומנסה להבין כמה שיותר :) אז ככה, כתבתי הצעת מחיר שבה נכתב: GBP 6.99 ואז מתחת: Approximately US $10.87 זאת אומרת שהמחיר הוא 10.87 דולר ולא 6.99?? אם כך, מה GBP אומר? והאם אפשר לבטל הצעת מחיר אחרי שהצעתי אותה? אם לא, זה סיפור די מבאס

לירונעע

New member
עוד משהו

למוכר יש בדיוק את אותו המחיר בעוד מכירה פומבית, שבו הפריט עולה 9.99 דולר. והמשלוח חינם - כלומר 40 שקלים. הפריט שאני כתבתי בו הצעת מחיר, המחיר שלו הוא כמו שכתבתי בהודעה הראשית. זה חוקי לעשות שתי מכירות פומביות שאחת יותר זולה מהשנייה? והאם אני יכולה לבקש מהמוכר להציע ביד למכירה הפומבית היותר זולה?

goolgol

New member
הוא יכול לשים איזה מחיר שהוא רוצה וכוחות

השוק יקבעו. את יכולה לבטל את ההצעה הראשונה ולתת הצעה על היותר זולה. בקשר למשלוח חינם שציינת - בדקת אם זה חינם גם למשלוח לחו"ל? אם בכלל שולח לישראל?

לירונעע

New member
../images/Emo26.gif

אוקיי, אבל זה חוקי לשים את שתי המכירות הפומביות בו זמנית? כשאחת זולה יותר מהשנייה? הרי מי שיציע הצעה על הפריט היותר יקר מן הסתם לא ראה שיש מכירה פומבית יותר זולה של אותו מוכר ושל אותו פריט בדיוק, וזה נראה כמו תחמנות מצד המוכר. בקשר לביטול ההצעה הראשונה, אני מניחה שאין לי יכולת לבטל הצעה אחת ולתת הצעה אחרת ואצטרך לדבר עם המוכר (?) בדקתי, ומשלוח לישראל הוא חינם. זה הקישור: http://cgi.ebay.com/Korea-Style-Sum...Item&pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item4cf0aa10cd האם אני טועה?? תודה רבה רבה על העזרה!!!

dilldawn2

New member
GBP = Great Britain Pounds

זה מטבע בריטי. מתחת רשמו לך את המחיר המשוער בדולארים אמריקאים. את לא יכולה לבטל הצעת מחיר אבל את יכולה לבקש מהמוכר, במידה ותיזכי, לבטל את העיסקה ביניכם. גם יש סיכוי שמישהו יתן הצעת מחיר גבוהה משלך ואז את לא תיהיה הזוכה במכרז (במידה וזה מכרז..)

yonisa4

New member
GBP זה לישט.

המחיר בדולרים הוא 10.87 אם תדברי עם המוכר הוא יכול לבטל.

לירונעע

New member
זה אפשרי שמישהו שמבין ייתן לי את המסנג'ר שלו

ואוכל לשאול אותו כמה שאלות? אני פשוט ממש לחוצה מזה שהמוכר לא יסכים לבטל לי את ההצעה, ואצטרך לשלם כמעט 80 ש"ח במקום 40!! אוכל להגיד לו שיש לי כרטיס נטען ושלא הבנתי בצורה נכונה את המחיר, ובכרטיס הנטען יש לי רק 50 ש"ח ולא אוכל לשלם לו? אני ממש לחוצה

dilldawn2

New member
קודם כל אין מה להלחץ

כל מה שהמוכר הזה עושה (לפי מה שתיארת פה) הוא תקין וחוקי. אם המכירה תסגר ואת תיהיה הזוכה את יכולה להסביר לו שנימוס את הטעות (אין כמו האמת) תתפלאי לגלות שהרבה פעמיים הצד השני מבין ויקבל את הטענות שלך. את גם יכולה להגיד לו שראית שיש לו מכירה זולה יותר ושאת מעוניינת לרכוש את המוצר במחיר הזול יחסית בשבילך. בקיצור מה שאני מציע זה לדבר עם המוכר ולהסביר לו בדיוק את מה שקרה ובאמת, בלי להסתבך ובלי לחשוש. הכי הרבה הוא יבטל לך את המכירה. לא מאמין שתהיה לו בעיה. בעיקר אם הוא מוכר עם ניסיון רק והרבה פידבקים בהצלחה.. את יכולה לרשום לי בפרטי אם את לא מסתדרת.

לירונעע

New member
תודה רבה

אני מאוד מעריכה את העזרה שלך
שלחתי למוכר הודעה ואני ממש מקווה שהוא באמת יפעל כמו שאמרת, אחרת אני בבעיה... המון המון תודה!!

למעלה