שאלה מורכבת

adiramati

New member
שאלה מורכבת

שלום רב
את ביתי ילדתי בשבוע 32. (23.6.12) המפגש הראשון שלי עם חלב אם היה עם מכונת שאיבה ועד להוצאת הזונדה בגיל שבועיים וחצי שאבתי ושאבתי ושאבתי.
לפי הנחיית האחיות שאבתי כל שלוש שעות.
תוך 3 ימים הגעתי למצב של יצור כמות מטורפת של חלב.
היום הדס בת חודשיים, גדלה קצת ויונקת מדהים. היא בבית כבר די הרבה זמן.
אחיות טיפת חלב הנחו אותי שוב ושוב לא להניק יותר מחצי שעה, אם צריך להשלים לתת בקבוק.
מרוב הנחיות התבלבלתי לגמרי. אני יודעת שאומרים לתת לתינוק לשחרר לבד, היא לא משחררת אחרי חצי שעה.
אני רוצה להקטין את שגרת השאיבות ואת כמות החלב.
אמא שלי קצת עוזרת ומאכילה אותה בבקבוק פעמיים שלוש ביום, כך ששתי שאיבות עדיין ארצה לעשות.
האם זה אפשרי? האם תוכלי לעזור לי עם התסבוכת אליה נקלעתי.. או כפי שאני קוראת לה ״מעגל החלב״.
אני קוראת אנגלית, לא צריך תרגום.
תודה
עדי אמא של הדס

adiramati

New member
תוספת קטנה

אוסיף כי לפעמים יונקת גם שעה מאותו הצד וצריכה השלמה קטנה.
בזמן ההנקה אני מרגישה הרבה חלב שגם נשפך מפיה עלי.

תשובה

שלום עדי
אני מבינה שאת נימצאת בתוך מעגל החלב וזה לא פשוט ,וכל הכבוד על הנחישות כי את באמת עושה את הטוב ביותר לקטנה.
חסרים כאן נתונים על מנת לעזור : משקלה היום ,משקל לידה ,כמה חיתולי קאקי \פיפי וצבע, איך היא יונקת ,האם תופסת את ההילה מלמטה,מה כמות החלב הנישאבת כל פעם על מנת לדעת אם ישנה כמות חלב הרבה יותר ממה שהיא צריכה
אז תעני לי ונחשוב

adiramati

New member
עזרה דחופה

שלום. עד שהשבתי השתנו הדברים. החלטתי להפסיק להניק לאלתר. ביתי לא יונקת מסודר ובכלל ואני הרוסה מכאב.
מבקשת הדרכה להפסקת החלב, בלי שיפוטיות (שחוויתי מכל מיני ״נשמות טובות״).

הנתונים הם כאלה: מאז שנולדה שאבתי כמויות של כ200 cc בערך 7 פעמים ביממה (כולל בלילה, כי אחיות ביה״ח אמרו ש״זה טוב״) ומעט הנקות בין לבין.
כיצד להפסיק את החלב. האם אוכל לקבל הדרכה מסודרת לכמות השאיבות והכמות הנשאבת בכל שאיבה בימים הקרובים, עד לסיום החלב).
מאז יום ד אני כואבת ודואבת, משתדלת לשאוב מינימום.
תודה

למעלה