שאלה מוסרית....

GiliBi

New member
שאלה מוסרית....

בת דודה זה נחשב גילוי עריות...???

bugbuster

New member
כן ולא...

וראשית שלום לך.
ההגדרה המצוןמצמת לגילוי עריות, למשל בביולגיה, הוא בין קרובים מדרגה ראשונה,כלומר: אח אחות אבא בת אמא בן עכשיו נכנסים האיסורים החברתיים. כל חברה והאיסורים שלה. איך אתה מרגיש עם זה?

GiliBi

New member
עניינים נוספים...

תראה לא ציינתי כמה דברים והחשוב אולי הוא שהיא בת 17...וחוץ מזה אני נשוי...כך שיש לי בעיה מצפונית גם עם הבגידה וגם עם הגיל...חוץ מזה אני מאוד נמשך אליה...

bugbuster

New member
תכתוב על זה פנטזייה?

תפתח בכתיבה תאורי מצב בו המשיכה הזו יכולה להתקיים, להתממש, ואיך היא ממומשת.

redron

New member
קח אויר ותחשוב בצורה רציונלית..

על כל ההשלכות והאם שווה לך לשאת בתוצאות, משיכה מינית זה דבר שלא תמיד שווה לשלם את המחיר עליו, האמן לי... אגב, אם אחרי ששקלת את העניין והחלטת ששוה לך, לך על זה!!

gogo141

New member
רק פנטזיה

אם תלך על זה גמרת עם הנשואין שלך ועם המשפחה.... ומסכנה הילדה היא תגמר והיא לא תצליח לשמור על זה בסוד... רוצה לבגוד? חפש מישהי אחרת....!!! ואמבטיות קרות

שרית 114

New member
אני חושבת

שהבעיה כאן היא אותה ילדה, היא עשויה להיפגע מאוד קשה מהחוויה הזו בעתיד, תחשוב זה לא שמדובר בשניי אנשים בוגרים שנכנסים למערכת יחסים שניה נעימה סוחפת ומשלימה,זה עניין לגיטימי לחלוטין לדעתי. מדובר באיש וילדה שהחוויה שלך עשויה להיות הצלקת שלה. ערב נעים שרית

K a r n i 2 6

New member
אני חושבת שכן

לדעתי, ההגדרה המצומצמת אינה מספיקה. וחוצמיזה - אתה נשוי והיא בטח צעירה ממך בסביבות 5-10 שנים, אם לא יותר. לדעתי, גם אם אתה מאוד רוצה - אל תחשוב בכלל לכיוון הזה. קרני

nabu

New member
מבחינה הלכתית - לא

אבל במקרה שלך, כמו שנאמר "כשר אבל מסריח".

GiliBi

New member
אז אתם אומרים...

שאם אני רוצה לבגוד שאני אבגוד אבל לא איתה...

למעלה