שאלה... מוסרית..

tiky2

New member
שאלה... מוסרית..../images/Emo9.gif

אז,כמו שכבר כתבתי פה פעם, אני עושה עבודה באנגלית על דיבוב. עכשיו- חשבתי, בתור נספח לעבודה, להוסיף ראיון עם דמות במקצוע. האם זה יהיה בסדר לקחת את הראיון שכבר עשינו פה עם יפה גבאי, לתרגם אותו ולכתוב בתור ראיון? או שאני צריכה לבקש רשות בשביל זה?
מה אתם אומרים?

Hawkgirl

New member
את לא צריכה לבקש אישור X:

כי את לא מפרסמת את זה ורוכשת לעצמך זכויות על זה XD זו בסך הכל בודה XP כמו שאת לא מבקשת רשות ממקורות מידע כלשהם באינטרנט להשתמש בהם לעבודה, את לא צריכה לבקש רשות להיעזר בשאלות שנשאלו ליפה בשביל העבודה X: זו דעתי בכל אופן בעניין. אממ חוץ מזה, רמי ראיין בעבר את אייל כהן ומדבבת נוספת(אני מצטערת, אני תמיד שוכחת את השם שלה, נראה לי קוראים לה תמר) לעיתון של דיסני, אולי יש לו סריקות של הראיון שהוא יוכל להביא לך ותוכלי להיעזר בזה O:

porky169

New member
היי את יכולה גם להשתמש../images/Emo134.gif

בראיון שעשיתי עם גיורא קנת: http://cartoon.irc.co.il תחפשי ראיונות בצד ימין

tiky2

New member
היי, קראתי את זה פעם...../images/Emo13.gif

תודה רבה לך!!! |4u|

OrlyNL

New member
או! הנה הראיון הזה ../images/Emo42.gif

גיורא כל הזמן אומר לי לקרוא את הראיון, אבל לא ידעתי באיזה אתר זה נמצא. חוץ מזה - אני יכולה לשים קישור לאתר שלך ב"קישורים"?

porky169

New member
כן אבל זה לא האתר שלי../images/Emo134.gif

אני רק עוזר של המנהלת

Hawkgirl

New member
*עבודה*

*מחפשת סיבה להאשים על הטעות בהקלדה* אטו.. הכל בגלל שאני עייפה מלעבוד על התחפושת! #&%$%$

רותם, נשפכתי עכשיו XDDDDDD

"זו בסך הכל בודה..." XDDD וברגע שקראתי את זה עלתה לי תמונה של פסל בודהה מוזר (או איך שלא כותבים את זה) לראש XDDD וגם אני שונא טעויות הקלדה. זה גורם לי להרגיש עילג, למרות שאני יודע שאני לא XD

porky169

New member
"... אל תצחק עלי../images/Emo134.gif

יום אחד אתה תיהיה גם בנעלי תזכר ולא תצחק עלי..." דני סנדרסון|שליטה|

למעלה