שאלה מוסרית

ליציטה

New member
שאלה מוסרית../images/Emo14.gif

אתמול החתולה שלי פצעה יונה, לקחתי את היונה לוטרינר והיונה כנראה שתחיה. הבעיה היחידה היא שכנראה , מאחר והחתולה אכלה לה את הזנב, היונה לא תוכל לעוף יותר לעולם. כרגע היונה אצלי בבית, מוגנת, השאלה היא מה לעשות הלאה? אם היא באמת תחיה, כדאי לתת אותה לפינת חי? האם בכלל כדאי להשאיר אותה בחיים, או להמיתה המתת חסד, הרי חיים של יונה ללא אפשרות לעוף, לא נראים לי חיים בכלל. אני אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה קרן

*אתוש*

New member
פציעת יונה

קרה לי בדיוק אותו דבר לאתר שחזרתי מסוף שבוע שניקי היתה לבד(היה לה אוכל ומיים והשכנה דאגה לה) הוצאתי אותה לגינה והיא חזרה עם יונה בפה לשימחתי למרות קשיים רבים מניקי הצלחתי להוציא את היונה ללא פגע ובדקתי שאכן היא לא נפגעה כי היא עפה כששיחררתי אותה ביררתי עם וטרינר בנוגע למקרה כי זה לא קרה לי אף פעם הוא אמר לי שניקי הביאה לי מנחה (מתנה) על זה שחזרתי אחרי הרבה זמן היתי ממליצה לך לברר באיזה קיבוץ אם יש פינת חי שאולי הם יקבלו את היונה בהצלחה וכל הכבוד על הטיפול ביונה

תקליטן

New member
בכפר הנוער בן שמן יש פינת חי

תמסרי אותה והיא תקבל טיפול מסור.

ליציטה

New member
תודה

כנראה שבאמת אני אתן אותה לאחת מפינות החי ברגע שהיא תתאושש קיבלתי דיווח מהבית שהיא כבר קפצה (או אולע עפה) לשולחן מהריצפה, אז תחזיקו לה אצבעות ........

**לילך**

New member
היי ליציטה ,אני שמחה מאד על ההחלטה

ראיתי את המודעה אתמול ולא היה לי זמן לענות. חשבתי על זה ואפילו שאלתי ידידים שלי והדעות היו חלוקות ,חלק חשבו שעדיף המתת חסד ,אבל אני היגעתי למסקנה ,שעדיף ליונה לחיות בפינת חיי ,עם סיכוי להבריא או אפילו לחיות ככה בפינת החי. נכון שאולי היא לא תוכל לעוף ,אבל לדעתי זה עדיף מלהמית אותה ,כי בפינת חי היא תהיה מוגנת ותקבל מזון. היא קנתה לעצמה את הזכות לחיות ,במיוחד אחרי כל המאמצים הנפלאים שעשית כדי להציל אותה !!!

למעלה