שאלה מוזרה....

katykr

New member
שאלה מוזרה....

האם "גמל שלמה" קופץ או שהוא רק הולך? הסיבה שאני שואלת זה בגלל שיש לי גמל שלמה ענק על הקיר פה לידי בחדר..... ואין מי שיוציא אותו מכאן..אז אני תוהה אם ה וא יכול לקפוץ עליי או שהוא רק הולך ואז אני אספיק לברוח.. אגב עובדה מעניינת היא שהוא פה כבר איזה 24 שעות והוא בקושי זז... קטי

okok4

New member
יש סיכוי סביר../images/Emo140.gif

שהוא בעצם מחכה שתרדמי... ואז.... הוא יאכל אותך!!!

הוא יכול לקפוץ עליך

ואפילו לנשוך אותך. כידוע, כשגמלי-שלמה מזדווגים, הנקבה אוכלת בסוף (או כבר באמצע הסקס) את ראשו של הזכר, כך שאל תחשבי שמה שיש לך על הקיר זה יצור נחמד ותמים. גם יש להם יכולת להצמד לצמחים ולבגדים בחוזקה, ואם תסתכלי מקרוב, תראי שיש להם ראש שזז כמו רובוט חייזרי - בכל מני זויות מוזרות ומפחידות. הוא גם יכול לראות אותך מכל הכיוונים, גם כשאת עומדת מאחוריו (ובמיוחד כשאת מפנה אליו את הגב) זה אומנם לא נפוץ שהם אוכלים בשר אדם, אבל אם כן, זה עלול להיות כואב. אי אפשר לדעת. זה הזמן להכנס לפאניקה, ויפה שעה אחת קודם (תקראי למכבי אש)

נירש

New member
תשובה

גמל השלמה (גמ"ש) מסוגל לקפוץ, ואכן הוא מנתר בחדו"א על חרקים שנראים לו טעימים. בעבר ננשכתי ע"י גמ"ש, אך לשמחתי הוא לא אכל אותי.

katykr

New member
מה המרחק קפיצה שלו?

הוא נמצא משהו כמו 2 מטרים ממני למעלה ובאלכסון.... תרגיעו אותי כי אני לחוצה.... ולהפחיד אותי ולהגיד שאני צריכה לקרוא למכבי אש זה לא רעיון טוב במצבי... :) אמאלה..... קטי

actress

New member
אין טעם לפחד הם לא מזיקים כ"כ

את יכולה פשוט להושיט את היד ושיקפוץ לך על היד ואז תעשי פווווו.... והוא יתעופף לו

יש כאלה שיכולים לעוף

אם הוא נמצא מעלייך, את צריכה להזהר במיוחד, כי יש לו זוית תקיפה משופרת, והוא יכול לקפוץ אלייך אל הראש בלי שתוכלי לשים לב או להתגונן. מספרי החרום הם: 100 - משטרה 101 - מגן-דוד אדום 102 - מכבי אש 106 - מוקד חרום של העירייה 4355522-03 - ציפי שביט 8421323-04 - מרכז טיפול בנפגעי הרעלות בי"ח רמב"ם בחיפה (רק למקרה שתיהי עסוקה בלהסתכל למעלה על הגמ"ש ולא תראי את העכביש הארסי שמטייל לך מתחת לשולחן)

הבהלה שלך היא לא עניינית

הנה, ככה נכנסים לפאניקה אמיתית (האישה בתצלום צועקת כי גמל שלמה מסוג פרנציוז קפקאוביליוס תוקף אותה בצוואר, מאחור) *צולם ביום חול

אוי, הציור האהוב עלי!!!

שעולה מצויין, אגב. ולמיטב ידיעתי זהו איש ולא אישה.

גלי®

New member
אוי , אתם מגעילים ! קשה לכם להבין

שיש כאלו שבאמת פוחדות מהחרג´וקים האלו .... שמישהו מכם יהיה גבר וילך להרוג לה אותו !

אנחנו עונים לשאלה של תומר צימרמן

וחוץ מזה אני לא הורג בכוונה תחילה יצורים חיים (כולל עצים זקנים וטף) אם אין לי בכך צורך קיומי. נשיכה מגמל-שלמה לא נחשב סכנה לחיים (למרות שבמזרח התיכון יש זן של גמל-שלמה ש...)

katykr

New member
תודה על העזרה אבל אני כבר

ניצלתי.... יותר לא תפחידו אותי!! קטי

גלי®

New member
שמשי , בוא נחזור על זה שוב : K300

מרססים , לא מסניפים ....

IC4

New member
לא לאלאלא .. השיטה היא

קודם מסניפים , אחר כך נכנסים לסוטול סיוטי שמדמיינים חרקים ואז מרססים עליהם K300 שאלי את הנסיכה תותי, למה את חושבת תמיד יש לה מלא בקבוקי ריסוס ריקים בפח האשפה

למעלה