שאלה מוזרה...

שאלה מוזרה...

אני לא כל כך יודע אם אתם יכולים לעזור אבל... אני מת לדחוף לחברה שלי את כל היד לכוס, ואני פשוט לא מצליח, יש שם איזה עצם או משהו. והיא אומרת שזה חייב להיכנס. למישהו יש הצעות? תודה דידי

qolo

New member
אממ

אממ תזמין אותי.. אני פותח סתימות מצוין

magic fingers

New member
לאט לאט אח שלי.

אתה צריך להתחיל עם אצבע, שתיים ולאט לאט להוסיף. השריר הטבעתי של הנרתיק מתרחב לאט, אם ראש של תינוק יכול לצאת, יד יכולה להכנס. רק קח בחשבון שרק מהניסיונות היא תגמור כמה פעמים ויש מצב שכשכל היד תהיה בפנים זה כבר יהיה חסר תועלת. הטריק הוא כשיש ארבע אצבעות בפנים להכניס את האגודל ולאט לאט להכניס את היד. יש לזה שם וזה נקרא "פיסטינג". מונח של הומואים לתחיבת אגרוף לתחת. אגב, הרבה יותר "קל" מהכוס... <הניק הוא לא סתם, תאמין לי, ניסיתי>

גלית35

New member
הנה כאן ההסבר כולו ../images/Emo20.gif

תהליך היפסטינג ולמען הסר ספק אין לי שום קשר לנושא ולאתר

הזוייה

New member
רגע, רגע

למה לדחוף, אם אפשר להכניס בסבלנות רבה ( אתה לא בתור לבנק משכנתא שמחלקים תוכנית הטבות חד פעמית). תשמע, אחרי שדחפת את כל היד, אני ממליצה לקחת גם את הרגל ולדחוף אותה. אח"כ תיקח את סיר הגפילטא עם החרוסת והקנידלעך וגם תדחוף אותם. מה רע. תדחוף, הכל-אל תדאג. (תתקשר למוקד מד"א שיתכוננו לאיסוף עצמות שבורות). במקביל אתה חייב לקחת כוס של מרק, מג, כך תוכל לדחוף גם את היד, ואפילו יישאר לך מקום ליין בורדו מבציר 57. בגלל שאני בצד שלך ברשותך, איש צעיר, ויש לי רצון עז שתצליח לדחוף את ידך הענוגה למקום הכי שמור עלי אדמות יותר מהכור האטומי. אפשר הסבר מעמיק למה לדחוף את כל היד אם אין בך תשוקה להפוך לגניקולוג? ומדוע לא להיות עדין, שרמנטי, משעשע ורומנטי ולתת לאצבעות ללכת במקומך? חיוך איש, מיומנות זה כל הסיפור: )

גיZמו

New member
"מוכרח"? "חייב"?

ואם לא תצליח... ישאירו אותך שבת? יבואו ממס הכנסה ויקחו אותך? יגרשו את החברה שלך מהארץ?

למעלה