שאלה מוזרה

שאלה מוזרה

האם משיכה פיזית יכולה להתפתח עם הזמן ? (זאת בעבקות דיון מעמיק עם ידיד שלי ... כמה שמדברים פה על נושא הידידות ) The One and Only -ME

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

אבל יש אנשים (כמוני) שאם אין משיכה בסיסית, חבל על הזמן, זה פשוט לא יילך בינם לבין הבן/ת זוג. וזה לא שאני אוהבת רק בנים חתיכים, הכל עניין של טעם אישי ואם אני לא נמשכת אל אדם כלשהו זה פשוט לא זה.

hero D

New member
מצטערת לאכזב....

אבל לא! אם את לא נמשכת לבן אדם, ואת איתו כי את יודעת שזה טוב לך? יהיו לך חיים הכי לא מאושרים שיש, אני מדברת מניסיון.... אני, כשכבר ידעתי שאני בקטע של בנות (הייתי אז דו), היה לי את החבר הכי מושלם בעולם, הוא אהב אותי, אני אותו, היה לנו קשר מדהים לגמרי! אבל מה? לא נמשכתי אליו יותר, אבל ידעתי שהוא יהיה טוב בשבילי גם בקטע של עדיף להית עם גבר מאשר אישה. לספר לך כמה זמן זה החזיק?? ממש לא הרבה זמן. הבחורה הראשונה שראיתי והתאהבתי בה, גרמה לי להגיד לו שלום יפה... אבל את יודעת... החיים מפתיעים אותנו, אני תומכת במשפט: NEVER SAY NEVER

dboten

New member
כי...

זה משהו עקרוני יעני... לא יודע איך להסביר

hero D

New member
זה אותו דבר

בין אם להמשך לגבר כי אני לא נמשכת לגברים ובין להמשך לגבר כי הוא ספציפי לא מושך אותי.... אין הבדל! בשני המקרים הוא לא מושך אותי ולא משנה כמה אני אוהבת אותו זה אותו דבר....

כן כן כן וכן

אני התחלתי להמשך לבן זוגי בגלל אופיו המדהים ולאוו דווקא ממבט ראשון בקיצור, משיכה פיזית יכולה לבוא בעיקבות אהבה = עם הזמן וההיכרות את יכולה לנהל מערכת יחסים מדהימה גם עם בן אדם שראית ולא רצית לקרוע ממנו את הבגדים באותו רגע

hero D

New member
השאלה נופר...

לפנישהתאהבת בו בגלל האופי שלו... נמשכת אליו אפילו טיפה? או בכלל לא?

hero D

New member
כי אני למשל?

לא רציתי את החברה הנוכחית שלי עכשיו היא רדפה אחריי המון זמן וממש לא רציתי אותה היא לא היתה הטעם שלי מבחינה חיצונית אבל כן, היתה לי איזושהיא משיכה מסויימת אליה... וזה התגבר בגלל שהתאהבתי באופי שלה....

צודק.. נמשכתי אליו באופן מסוים

ובגלל זה רציתי להתחיל קשר טוב נקודה להוספה בהתאם להערה של hero D: אם אין כלום כלום כלום אז אין על מה לדבר!

pain is MY love

New member
משיכה פיזית היא משיכה פיזית

היא לא קשורה לאופי!!! אפשר להתאהב באופי של בן אדם ואפשר לפתח רגשות אליו עם הזמן אבל משיכה פיזית היא משהו גופני נטו או שיש את זה או שאין את זה!

ChilD SouL

New member
ממממ... יש לי על זה סיפור... ../images/Emo4.gif

לחברה שלי יש חבר. כשהם רק החלו לצאת לא הייתה לי משיכה אליו ורצתה להיפרד ממנו ושאלה אותי מה לעשות. אמרתי לה שתתן לזה קצת זמן, אולי זה יופיע ואם לא אז רק אז לחתוך, לפחות תדעי שהבאת לזה ניסיון. העניין הוא שגם אחרי כמה חודשים [טובים] היא לא הרגישה שהמצב שלה השתנה. היא לא נמשכה אליו, לא היה לה כיף איתו והיא לא אהבה אותו ושוב שאלה אותי מה לעשות. אמרתי לה שאין טעם להיות עם בנאדם שאת לא מרגישה כלפיו כלום והצעתי לה לסיים את הקשר. [היא לא הקשיבה לי והם עדיין זוג] לדעתי, אם אין משיכה ולוּ קטנה כלפי הבנאדם לא תמיד כדאי ושווה להמשיך. זו לא המשיכה הפיזית שמתפתחת עם הזמן אלא ההתרגלות כלפי ואל הבנאדם.

pain is MY love

New member
בידיוק!

אם אין את המשיכה על ההתחלה שום דבר לא יעזור! גם לי יש סיפור יפה: חברה שלי יצאה פעם אחת עם בחור מדהים! הוא לקח אותה למסעדה, קנה לה פרחים, פינק אותה בטירוווף היא הוקסמה ממנו לגמרי.. אבל... היא לא נמשכה אליו בגרוש! היא גם שאלה אותי מה לעשות ואמרתי לה שאם אין משיכה זה לא שווה את זה. היא לא תהייה שלמה עם עצמה אם היא תהייה איתו. ובאמת למרות כל ההשקעה שלו בדייט היא לא נפגשה איתו שוב פעם כי היא הבינה שאין לזה עתיד...

למעלה