שאלה מוזרה...

שאלה מוזרה...

מישהו שמע פעם על זה ש"יואל גבע" מסננים תלמידים ובגלל זה כל התלמידים שלהם מקבלים מעל 700 ? זה מאוד מוזר, לא?

dana810

New member
איזה שטות..

אנ יעשיתי ביואל גבע ואף אחד לא עשה לי מבחני סינון

XnirX

New member
איזה בדיחה

אף אחד לא עשה לי סינון , אבל מה שבטוח , הם יודעים להכין לספיכומטרי בצורה מעולה . אגב , ידידה שלי שעשתה שם הוציאה 640... וזה מספיק לה.......

RISTOTO

New member
מוזר

אני יודע שהם בית ספר ממש מעולה. בכל אופן אם הם עושים זאת ,זה ממש מגעיל! וכמובן,שאפשר לתבוע אותם..

gabimaor

New member
יש להם שיטת סינון מיוחדת

המחיר שלהם $$$$$$

RoNcHa PoNcHa

New member
מה פתאום...

היו אצלי בכיתה גם חכמים מאד וגם סתומים, גם דיסלקטים שעשו את המבחן הממוחשב - בטוח שלא היה שום סינון

XnirX

New member
אהבתי מה ש gabimaor אמר

צודק במאה אחוז , המחיר שלהם באמת בשמיים...... במקרה שלי זה היה מעל 1000ש"ח הפרש משאר בתי הספר האפשריים..

000שירה000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר בעצמי.....
כנראה בקורס שאני עשיתי הסלקציה לא עבדה משהו כי היו המון שלא קיבלו מעל 700....

dana20il

New member
תלוי

אני לא התקבלתי ללמוד אצלם 5 יח' מתמטיקה. הם עושים מבחני קבלה.

באמת? שערוריה

גדולתם של המורים אינה נמדדת ביכולת שלהם ללמד תלמידים חכמים/בעלי ידע אלא ביכולתם ללמד גם את כל האחרים.

000שירה000

New member
זו לא שערורויה לדעתי...

הקורס של גבע ל-5 יח' מתמטיקה כנראה מהיר מדי, ומתאים רק למי שעשה לפחות 4 יח' או עשה 3 אבל עבר את מבחני הקבלה שלהם. הוא לא מספיק טוב למי שמתקשה יותר. כרגע- אין להם קורס אחר במתמטיקה שיתאים לאלו שמתקשים, ולכן במקום לקחת מכל התלמידים האלה כסף, כשהם בעצמם יודעים שהקורס לא יהיה מיטבי בשבילם והתלמיד לא יעמוד בקצב או יצא מרוצה מהציון- הם לא מקבלים אותם לקורס. לפחות הם מודים בזה שהוקרס לא מתאים לאותו תלמיד, מה רע בזה? ככה לתלמיד נשאר לבחור- לעשות קורס אצל גבע של 4 יח', או לומר ביי ביי ולחפש מכון אחר! (הם חד וחלק מודים בזה שאין להם קורס של 5 יח' שמתאים לו). הרי כולם תמיד יורדים על הקורסים של יואל גבע שאין בהם תוכנית אישית, ושכל הכיתה לומדת ביחד למרות שיש רמות שונות. בסך הכל- זה מה שהם מנסים למנוע.... למה אין להם קורס של 5 יח' שמתאים גם למתקשים יותר? זו כבר בעיה שלהם. לדעתי זה טוב שהם לא סתם לוקחים כסף מכל מי שנרשם, ויש להם את ההגינות לומר שהקורס לא מתאים ללקוח! (אני בטוחה שהם מפספסים תלמידים שיכלו לעמוד בעומס הקורס פה ושם, ועדיין...). אולי אני טועה, ויש דברים יותר מסריחים מאחורי העיניין הזה... אבל זו גם נקודת מבט על העניין, לא?

RoNcHa PoNcHa

New member
אין מטה קסמים למתמטיקה

הרבה אנשים שעשו 3-4 יחידות והתקשו מאד בתיכון חושבים שיואל גבע יעשה אותם יותר טובים ביזה טריק מיוחד. אין טעם לגשת ל-5 יחידות כשהפוטנציאל להוציא ציון טוב הוא נמוך. עדיף כבר לעשות 4 בכזה מקרה וטוב שלא כל אחד יכול. זה גם מעכב תלמידים אחרים שכן מסוגלים באותה כיתה.

1234aaa

New member
מצד שני..

כשהם מראים סטיסטיקות של הצלחה אצלהם ,אני לא כל כך בטוח שהם מציינים שהם עושים 'מבחני כניסה' לקורס...

tamir2006

New member
הפסיקו לעסוק בספקולציות

יואל גבע זה בית ספר איכותי.אפילו אם אכן מתקיימות בחינות כניסה לקורס 5 מתמטיקה זה רק בגלל שהם רואים לנגד עינהם את טובת התלמיד.מה לעשות לא כולנו ניחנו בכישרון מתמטי ועם דרכי חשיבה מתמטיים ולא כל אחד מתאים ל5 יחידות.על כן עושים מבחן למועמדים על מנת לראות את סיכויי ההצלחה של אותו מועמד בקורס.יואל גבע לא ממהרים לקחת מהמועמד את הכסף ולתת לו לעשות קורס בידיעה ברורה שהוא יקבל 50 או 60 ,בניגוד לבתי ספר אחרים שלא אכפת להם מהמועמד אלא מהמזומנים שלו.ולכן ביואל גבע ינתבו את התלמיד למסלולים אלטרנטיביים על מנת להגדיל את סיכויי הצלחתו. זה מהות של בית ספר איכותי בניגוד לכל מיני חלטורות שיש היום בשוק בשפע.

נו באמת

אם היו להם מקומות פנויים בכיתה הם היו מכניסים גם את משה אופניק.

למעלה