שאלה מוזרה... בדקתי באתר של עמק זוהר ולמה לעזעזל יש שם תמונות של דיזל ובלייד?!?!?!?!
S S H I L G I New member 31/1/04 #1 שאלה מוזרה... בדקתי באתר של עמק זוהר ולמה לעזעזל יש שם תמונות של דיזל ובלייד?!?!?!?!
° °•°תות שובב°•° New member 31/1/04 #6 ../images/Emo182.gifנטע המבולבלת../images/Emo182.gif זה לנסלוט מימין, ומשמאל זה סיני! למי יש אף נשר עם לא ללנסלוט
../images/Emo182.gifנטע המבולבלת../images/Emo182.gif זה לנסלוט מימין, ומשמאל זה סיני! למי יש אף נשר עם לא ללנסלוט
© ©Apollo The King© New member 31/1/04 #11 אני לא ראיתי ששלחתן.. זה רק הראה לי תשאלה שלה... וששלחתי אז זה לא נתן..
© ©Apollo The King© New member 31/1/04 #7 חחחחחחחחחחחח סתומה.. זה לא דיזל ובלייד.. השמאלי זה סוס בשם סיני.. והמיני אני חושבת שזה לנסלוט... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח סתומה.. זה לא דיזל ובלייד.. השמאלי זה סוס בשם סיני.. והמיני אני חושבת שזה לנסלוט... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T TauraMan New member 31/1/04 #9 חחחח קשה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif זה אפילו לא דומה!! דיזל ובלייד יותר יפים