שאלה מוזרה

i C e C u B e

New member
שאלה מוזרה

למה יש רעשים מסויימים שגורמים לנו למאין צמרמורת? מהי בעצם הצמרמורת הזו? איך זה שיש אנשים שקולות מסויימים גורמים להם לצמרמורת ולאנשים אחרים אותם הקולות לא גורמים צמרמורת?

Honey Bunny

New member
סתם ניחוש..

בד"כ אלו רעשים מאוד דקים אז יכול להיות בגלל התדר הגבוה שלהם, אולי יש אנשים שרגישים לזה יותר או ש.... זה פשוט קולות שלא רגילים לשמוע אותם ביום-יום, קולות כאילו "לא טבעיים" , כמו חריקת ציפורניים על לוח וכאלה, שנשמעים מוזרים לאוזן אחרי שחיית כמה שנים בלעדיהם..

מממ

אתמול ראיתי מטריקס REVOLUSION אז לפיהם זה סתם באג במערכת
ובאמת, אנשים סתם מתלוננים שזה מפרעיה להם לי זה פעם ממש הציק החריקה הזאת עם ציפורניים על הלוח, או פלדה בפלדה ואז חשבתי למה זה מפריע לי ? הקשבתי לזה פעם אחת כיאלו בכוונה ועשיתי כיאלו שלא מפריע , ותתפלא באמת זה לא מפריע זה הכל בראש זה סתם עוד רעש פשוט בתדר מאוד גבוהה אז זה טיפה צורם לאוזן אבל לא יותר

atheist22

New member
יש קול שגורם לי לצמרמורת נוראית

למעשה מספיק שאני רק אחשוב על הקול הזה וכבר יש לי צמרמורת. שמתי לב גם שאנשים שונים רגישים לקולות שונים. הקול שבעייתי בשבילי לא בהכרח משפיע על אנשים אחרים, וקולות שמשפיעים על מישהו אחר יכולים בכלל לא להשפיע עלי. השאלה למה זה קורה תמיד הטרידה אותי.

D a n n y b o y

New member
זה לא קורה רק בגלל קולות.

גם כל מיני מחשבות יכולות לצמרר (במלוא מובן המילה). באמת מעניין למה ואיך זה קורה.

Rel8t

New member
מחשבה יותר מתסבכת:

האבולוציה אמורה להתפתח בכמה כיוונים והכיוון היעיל ביותר שורד.. זה שנותן את היתרונות לבעליו... שאלתם את עצמכם פעם למה מבחינה אבולוציונית יש לנו צמרמורת? ;)

למעלה