שאלה מוזרה...

כן ולא.

הסאונד מגיע המנגן בסופו של דבר ולא מהכלי, ראית "שומר הבארים" ? מנגן שם בחור עיוור בשם ג´ף הילי בלוזיסט ענק שמנגן על SQUIER ב700 שח. תשמע תבין:)

ram liran

New member
פירוט....???...

בחייך, לא מתאים לך סתם לרשום "כן" ולא לפרט.. Ram-bo

The Exorcist

New member
קצת עייף...יש לי כאב ראש נוראי...

אבל לא חשוב. הדגמים הלא סטנדרטיים שלהם מצויינים (כל מה שלא סטראט,טל,בולט) הסטיינג´מאסטר מצויין ויש עוד 2 דגמים שאני לא זוכר את השם שלהם והם גם מצויינים. אני אגיד משהו מפליא אבל גם הדגמים הסטנדרטיים לא ממש גרועים...אבל גם לא הכי טובים...

xflil

New member
כבר שאלתי, אבל לא ענו לי אז הינה זה

שוב אבא שלי נוסע לוינה (אוסטריה מי שלא יודע......) איך המחירים שם לחשמליות? טובים? ביקשתי ממנו שיבדוק לי ככה: Gibson Les Paul Standart Gibson SG Standart Gibson SG Supreme P-90 (מה המחיר גם בארץ ?) Ibanez RG 2020X Ibanez RG 3120 עכשיו........יש לי עוד שאלה..... אם אני מזמין ממיוזיק 123 לא משנה כמה יעלה...... האם זה יעלה יותר מאם אני אסע לארה"ב ואביא גיטרה לארץ כמובן שאני יוצא מנקודת הנחה שאני אצליח לעבור את המכס בשלום........ תודה לכל מי שיענה לי! מתן

mocko

New member
לא יצא להיות שם עדיין

וגם לא שמעתי משהו יוצא דופן על וינה בענייני גיטרות . על כל פנים , אין כמו להביא גיטרה מארה"ב - קרוב לוודאי שלא תמצא שום יעד אחר זול יותר או נוח יותר ומגוון . להביא גיטרה מארה"ב אמור גם לצאת יותר זול מאשר להזמין ברשת , בעיקר בגלל עלויות ההובלה , מכס וכו . ואחת ולתמיד , לא שמעתי על מישהו שעצרו אותו במכס וביקשו פרטים על הגיטרה . השמועה בעבר הייתה שצריך לצאת עם קייס וגיטרה ישנה בפנים , ולחזור עם הקייס הישן וגיטרה חדשה
היום זה בולשיט . אפשר להיכנס עם גיטרה חדשה בנרתיק חדש על הכתף ולחייך יפה למוכסים . בכל אופן , גם אם את מישהו שואלים , תמיד אפשר להגיד שיצאנו עם זה מארץ , קיבלנו את זה כמתנה וכיוצא בזה . אני אשמח אם מישהו יוכיח אחרת ויספר שעצרו אותו פעם במכס על גיטרה

xflil

New member
כמה דברים

אז זה לא יותר זול יוצר?!!! מוזר.....כי יש שם הנחות של 600 דולר ויותר אפילו..... אז מוזר...זה המון כסף! 2400 שקל! בערך.... ועוד משהו....אני יודע שעוברים בכייף במכס עם גיטרה...כי עברתי כבר עם גיטרה אקוסטית...חזרתי לארץ מפריז עם גיטרה שקניתי שם..... ובלי תכסיס הגיטרה הישנה.....וגם אם הייתי רוצה, אין לי גיטרה כזאת שאני מוכן לזרוק לצרפתים כרגע.....

gungag

New member
בקשר לגיטרה שאתה קונה

יהיה לך יותר זול בארץ.....תסמוך עלי...

mocko

New member
???

זה יכול להיות נהדר לסמוך עליך . אתה באמת עושה רושם של בחור אמין .... חוץ מזה שמבחינת דגמים , אין מבחר גדול בארץ ( כמובן שגם תלוי מה מחפשים ) המחירים גבוהים באופן (כמעט) שערורייתי .

Petruccijr

New member
תאמת...

תגיד תאמת אתה שם לב להבדל בין אמריקאית לבין מקסיקנית ?

ברור סקוייר זה לא פנדר

ולמרות שסילבר סטאר הן עץ מלא(שאריות של אפיפון וגיבסון.באמת) אין השווא בן השתיים. אני עדין תומך בכך אם אתה נגן טוב תישמע טוב גם על מקל אם 6 גומיות שמחובר לחשמל:)

שאריות של אפיפון???

נשמע כמו עוד אחד מהסיפורי סבתא של כלי זבל,אמנם ה SILVER STAR עשויות מעצים מחורבנים אבל אפיפון וסקוויר בד"כ עשויות בכלל מפורמייקה.

The Exorcist

New member
הגזמות

הגגיטרות היחידות שאני מכיר שעשויות מפורמייקה הן קופיד ב500 ש"ח.

לא .... אני רציני לגמרי

ככול הידוע לי (ולא מכלי זבל{נו באמת אני לא ילד טיפש}), המפעל "שמיצר" את את העצים בונה את סילבר סטאר (תנסה להרים גיטרה) אולי אני טועה אבל זה ככל הידוע לי

בעניין הפורמייקה

בעיקרון כל הגיטרות הממש זולות עשויות מפורמייקה. SILVER STAR הם בעצם שייכים לאותה ברנג´ה שהיו מייצרים גיטרות ג´יפה בקבלנות בשביל פנדר [סקוויר] וגיבסון [אפיפון],כל הגיטרות הקוריאניות הדפוקות האילו הן,בגדול,באותה רמה אבל בזמן האחרון התחילו לייצר שם גיטרות באופן עצמאי מה שמוזיל את עלותן. התוצאה:במקום לקנות סקוויר אתה [או את] יכול לקנות גיטרה יותר איכותית באותו מחיר כש"המינוס" היחיד הוא שלא יהיה כתוב עליה BY FENDER בקטן. הלהרים לא אומר הרבה,כל אחת שוקלת אחרת אז לך תדע מה יש שם אבל מה שבטוח זה שהן מאוד מפתיעות לטובה יחסית למה שהן עולות.

למעלה