שאלה מוזרה...

שאלה מוזרה...

אני משער שרובכם עושים או יעשו צבא, ויש לי שאלה קצת שונה: מה יקרה אם מישהו, הומו, ינסה ´להתחיל´ אתכם בצבא? כהומו לפני צבא, אתם מבינים את ההתלבטות שיש לי בנושא...את הפחדים והחששות... לכן אני שואל שאלה זו. לא נראה לי שיהיה לי האומץ לעשות דבר כזה, אבל על כל פנים הייתי שמח לדעת מה תהיה התגובה שלכם, כבני נוער מכל רחבי הארץ שמייצגים דעות פוליטיות שונות ומגוונות.

TheHock

New member
לא יודע אם בחרת את הפורום הכי טוב

לשאול.... אבל התשובה שלי: תלוי... אם הוא נראה טוב... אולי נצרפת אותו (כמובן אם לא יהיה לי מישהו באותו זמן...)

yoavl1

New member
לפני כחודש התגלה לי ...

כי חייל שהיה בצוות השני שישב איתנו (לא חייל שלי, ואגב אני משוחרר כבר חודשיים), הוא הומו. הוא גילה את זה ועכשיו רוצים להוציא אותו משם. כמו שיש הפרדה בין מגורי בנים ובנות כך גם יש הפרדה בין הומואים לסטרייטים ולכן הומואים לא יכולים להיות קרביים. לי אישית, לא היה מזיז להתקלח ליד הומו, כמו שלא היה מזיז לי להתקלח ליד בחורה שאיני חושק בה כלל... אם הומו היה מתחיל איתי,מה שכבר קרה אבל לא בצבא, הייתי דוחה אותו בעדינות, ואם עדינות לא היתה עוזרת, אז הייתי עובר לבוטות, מה שנכון גם לגבי בנות. יואב.

TheHock

New member
תיקון...

לפי מה שידוע לי כיום כבר אסור לשאול אותך בצבע האם אתה הומו, ואסור להפלות הומואים - לא בתפקידים לא במגורים וכו´ (חוק משנת 92 או 93 לפי זכרוני).

yoavl1

New member
תיקון לתיקון...

לא נראה לי שכתבתי שמישהו שאל אותו אם הוא הומו.... הוא גילה לבד. מלבד זאת הצבא מנסה להפחית במתח מיני בין חיילים ולכן כמו שאין מקלחות מעורבות לבנים ובנות כך גם הומו לא יכול להתקלח עם בנים אחרים.

TheHock

New member
אז תסלח לי ...

פשוט קשה לי לראות שום סיבה שהוא יספר... בקשר למקלחות - דווקא יש מאמר מאד נחמד שקראתי לפני כחודשיים שמסביר למה בעצם אין מטח מיני במקלחות (כמובן שהוא מתייחס לפחד של ההומו להתגלות במקלחות... אבל הוא פשוט מראה כי אין מטח...) בהתחלה אתה עייף מדי מכדי לחשוב על סקס (טירונות והכל) ואז החברים ליחידה זה כמו משפחה שלך... (אני מקצר פה כמובן) בקשר להפרדה... אם זה מפריע לחיילים אז בסדר... אבל למה למנוע ממנו לשרת ביח´ שלו? (אז שפשוט יקבעו לו שעה נפרדת למקלחת או משהו...)

תגובה

אני לא חושב שאתה צריך לקחת את זה לכיוון הפחדים והחששות, אין דבר רע בזה. כשהומו מתחיל איתך לדעתי, אתה צריך לראות בזה מחמיא כמו שאם בחורה תתחיל איתך, סך הכל זה אומר שנפלת לתוך הגדרת הטעם האישי של בנאדם, וזה תמיד דבר טוב, גם אם אינך מעוניין. בצבא אני לא מאמין שלי זה יקרה, במיוחד בגלל שאני ככל הנראה הולך לחתום על מכתב השמיניסטים. אבל בחיים, אם הומו יתחיל איתי, אין לי בעיה, אם הוא הטעם שלי ואם הוא לא מתחיל איתי בצורה שהיא קצת קיצונית מידי אז זה אפילו טוב...
בהצלחה שיהיה לך בצבא, עשה טובה ותחזור בריא פיזית ורוחנית!

למעלה