שאלה מוזרה....

mishmish516

New member
שאלה מוזרה....

רותי יקרה, יש לי שאלה קצת מוזרה.... בתקופה האחרונה אני קוראת ומתעניינת מאוד בגלגולי נשמות. שמתי לב, ברגע שאני קוראת ושקועה בנושא, מתחילים דגדוגים קלים/עקצוצים בכל מיני אזורים בגוף. האם זה הגיוני? האם יש קשר לנושא, או בגלל שזה קרה פעם אחת והתייחסתי זה קורה כל פעם מחדש (כי אני מקשרת?) תודה מראש על תשובתך. המשך יום נפלא!

רותי 11

New member
mishmish516 מתוקה

הגיוני מאוד, זה קורה לנו הרבה פעמים בגלל שהתת מודע שלנו משתתף "בחגיגה" הרי כל הזכרונות וכל המידע נמצא שם בתת מודע וכשאנחנו קוראים על מידע שנמצא שם, בהחלט אפשר לחוש את אותם עיקצוצים, לי זה גם קורה לפעמים בספרים מסויימים. אחד הפעמים הראושונות שזה קרה לי וגם אני לא הבנתי מה זה, זה היה כשקראתי את הספר "התקדשות" ושמתי לב שכאשר אני קוראת בספר אני מרגישה זרמים מוזרים בעיקר ברגליים, כמובן שהלכתי לבדוק מה הסיבה לכך ונאמר לי שגם אני חוויתי את אותה חוויה שהייתה כתובה בספר ולכן חשתי את אותם זרמים, זה כאילו הזכרון מתעורר ומקבל חיים הנושא עצמו מתחבר אלייך, וכמובן כל מה שאת חשה זה גם אישור פיזי לכך.

mishmish516

New member
תודה רבה רותי יקרה!

תודה רבה רותי יקרה! אישרת את תחושותיי!!! כבר חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי....... זה קורה לי כמעט בכל פעם שאני קוראת בפורום ובכלל קוראת בנושא גלגולי נשמות, אני מאוד מתחברת לשאלות ובמיוחד לתשובות המרתקות, והמפורטות שלך - יישר כוח! שוב תודה

רותי 11

New member
mishmish516 היקר

סליחה שהתייחסתי אלייך כאל נקבה ולא כאל זכר עכשיו נכנסתי לכרטיס האישי וראיתי שאתה אכן זכר

mishmish516

New member
רותי יקרה,

רותי יקרה, אני אכן נקבה! פשוט, בעלי נרשם בפעם הראשונה, והשתמשתי בשם משתמש זה. (ניסיתי לשנות את הפרטים, אך לא הצלחתי !) מצטערת אם הטעיתי אותך!

למעלה