שאלה מוזרה...

FERTIG1

New member
שאלה מוזרה...

האם יש ישראלי שמשתף בטור דה פראנס !? ואם כן מה הדרישות של דבר כזה? וכמה כסף זה עולה?

ItsikH

Member
לא. זה עולה הון קטן. במיוחד כל הטיפולים והחומרים ../images/Emo190.gif (סתאם ../images/Emo13.gif). צריך להיות רוכב מקצועי, ההשתתפות היא קבוצתית ולא אישית. נתחיל בקטן, קודם שיהיה לנו רוכב מקצועי ישראלי בכלל, היו עד כה בודדים ש"גרדו" את ההגדרה הזו. כפי שתראה לעיל כאן, יש לנו כבר רוכבת מקצועית, לאה גולדשטיין.

FERTIG1

New member
ישראל

:) אז אתה רוצה להגיד לי שבחיים לא היה ישראלי בטור ?

גבי ערד

New member
יש לנו כזה אומנם לא ישראלי אך ההורים

גרים בערד ואני רוכב עם אבא שלו לפעמים קוראים לו דימיטרו גרובוסקי מהקבוצה המקצוענית של קוויק סטפ... המירוץ האחרון היה ה Dauphiné Libéré כרגע הוא באליפות אוקרינה...

ItsikH

Member
1. לא 2. לא ../images/Emo13.gif הוא לא ישראלי, נדמה לי שהיה כאן זמן קצר, אולי גם זה לא. כאמור, ההשתתפות היא קבוצתית - אתה לא מייצג מדינה כי אם רוכב בקבוצה. ממש כמו בענפי ספורט מקצועיים אחרים, יש נבחרות לאומיות ויש קבוצות מקצועיות. באליפות העולם הרוכבים מייצגים את המדינות, ושם גם יש לנו נציגות לפעמים. באליפות העולם, גם לסיים זה מכובד.

ido mazor

New member
בעבר היתה ישראלית בטור (שני בלוך)

שני בלוך, סיימה בשנת 2002 במקום ה-18 בטור דה פראנס הנשי. היא גם סיימה במקום 39 את אליפות העולם לנשים.

FERTIG1

New member
מאוד מעניין...

ממש מגניב שהוא בא לארץ ועוד הספיק לעשות גם פה מירוץ אופני הרים כניראה הוא ממש מקצוען! וגם אם כל זה הוא השתף בטור אז הוא ישראלי חח :) ולגביי שני בלוך ממש יפה מקום 18 זה אדיר תודה על האינפורמציה המעניינת... ולמה אין לנו יותר אנשים מישראל באירועים ספורט ממש גדולים!?!?!? \

skcazy

New member
נו זו שאלה פשוטה..

רק התשובה מסובכת ... אולי אנחנו פשוט לא רוצים מספיק ?!...

למעלה