שאלה מוזרה

שאלה מוזרה

שלום לכולם, בהתחלה שאלתי את השאלה בפורום זהות מינית אבל אמרו לי שעדיף לי לשאול כאן אני בן 23, סטרייט, ויש לי שאלה קצת מוזרה שאני חושב שעוד לא שאלו כאן בפורום: אני נמשך לנשים כמו כל גבר סטרייט אבל נמשך גם לזאנר הBSDM של שליטה נשית, אבל רק מבחינת פנטזיה. כל מערכות היחסים שהיו לי היו רגילות לגמרי. חיפשתי על זה הרבה חומר וראיתי שרוב הגברים שנמשכים לשליטה נשית הם מאזוכיסטים שנהנים מכאב השפלה ושליטה וכשהם צופים בסרט כזה למשל הם מפנטזים על להיות במקום אותו "עבד" במשחק השליטה. למה אצלי זה לא ככה? כשאני רואה סרט כזה או סתם מדמיין פנטזיה אני נהנה מההנאה של האישה השולטת. אני מרגיש שכאילו הייתי רוצה להיות במקומה ולא במקום הגבר. לפעמים זה מפחיד אותי ואני לא מבין מה יש לי. הכוונה שלא הייתי רוצה להיות עבד בסשן כלשהו כי אני לא נהנה מכאב והשפלה וגם לא הייתי רוצה להיות שולט. אז זאת מין פנטזיה שאי אפשר להגשים אלא אם כן אני אעשה ניתוח לשינוי מין. מישהו מכיר דבר כזה? אני אשמח אם תנסו לעזור, במיוחד אם יש למישהו ידע מסויימם בנושא שיכול לעזור לי תודה

Master Stav

New member
ברוך הבא ...

השאלה שלך לא מוזרה ...אין שאלות מוזרות יש אנשים אטומים בגדול אם נפשט את זה מדובר בפנטזיה של משחק תפקידים בו אתה מחליף זהות לאישה ושולט בגבר .... להמ זה ככה ? זו פנטזיה ולבחירתך אם לנסות להגשים אותה ולענג את עצמך או לחילופין להשאיר בגדר פנטזיה אנשים מדמיינים על כל מיני דברים יש שקופצים למים הקרים ויש שנשיארים על שפת הבריכה. העיקר ....תהייה שלם עם עצמך

תודה מאסטר סטן אבל

איך אוכל לממש את הפנטזיה הזאת? הרי זה בלתי אפשרי והאמת שקשה לי להיות שלם עם עצמי כשיש לי פנטזיות כאלה. אולי אתה יודע משהו על דבר כזה שיכול לעודד? אולי יש מאמרים על זה? פשוט נראה לי שזה משהו מאוד נדיר תמיד אני קורא על בנים שאוהבים ששולטים בהם או בנים שאוהבים לשלוט אף פעם לא קראתי על משהו כמו אצלי שהוא מין ערבוב מוזר מה דעתך?

Master Stav

New member
זה קיים

אתה רוצה להתלבש כאישה דומיננטית ולשלוט בגבר להגישים את זה תוכל אם וכאשר יכירו אותך בין עם פה ובין עם במקומות אחרים כלומר לשאול שאלות להתשתתף בדיונים ובאופן כללי להיותאחד מהמשתתפים או אז ....לפנות לאנשים שהפנטזיות שלהם מקבילות לשלך ולבדוק באם אפשר לשלב צא מהסרט הפנטזיה שלך לא מוזרה יתרה מכך הכרתי אדם ששולט בגברים כאישה ..... שיהיה בהצלפה

אני לא בסרט אחי

הפנטזיה זה לא להיות בלבוש של אישה אלא להיות אישה או לא להיות כלום בעצם רק לצפות מהצד אני לא יכול להגשים את זה אתה יודע אולי מה זה אומר או אם יש חומר בנושא? אגב נראה אחלה פורום :)

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo48.gif

סתיו הציע לך ובצדק והתערבב, להשתתף בפורום, להכיר ולהתייעץ. אני מבינה שאתה קצת מבוהל מהפנטזיה שלך, לכן נכון ללכת לאט, להכיר את הנושא, אתה לא המצאת את הגלגל. מעבר לזה, יש פנטזיות שנשארות פנטזיות לעד ויש כאלה שמוגשמות, אתה מחליט איך כמה ומתי. כרגע לא מוצאת קישור לנושא ששלאת, בטוחה שתקבל קישורים והמלצות שאר מחברי הפורום. תהנה

ירון

כל מה שמאסטר סתיו אמר לך תקרא טוב ואני אומר לך שבחיים היו לי פנטזיות ואמרתי לעצמי אין מצב!!!! וככל שאתה לומד מתבגר נפתח בראש בלב זה כבר לא נראה מוזר ולאט לאט מתחברים למה שאנחנו באמת וכל עוד אנחנו לא פוגעים באחרים ולא עוברים על החוק הכול מותר.

ירון יקירי

תתפלא אבל הרעיון של גבר המחופש לאשה, ועדיין שולט כבר נוסה
והאמן לי - הוא עולם מלא, מרתק, מגוון, צבעוני, מהנה........ סתו, שכחתי משהו? טעים בוודאי כמו כל דבר פה - תקשורת נכונה עם בת הזוג היא היא הבסיס ואולי לפני זה - תקשורת עם עצמך. קבלה עצמית. והשלמה עצמית עם מה שמעניין לך בחיים. לאן אתה לוקח את זה - זו כבר החלטה אישית. המון הצלחה והמון הנאה

א פרח

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

ומישפחת 123 הולכת וגדלה <א.ש. הם מתרבים
>

gidionline80

New member
כן זה כנראה האח האוזבקי של לולה

בהצלחה לך ותהנה כנראה שההורים שם שיחקו 123 דג מלוח או משהו:)

gidionline80

New member
היית מת

נחטפת לאוזבקיסטן בגיל ימישה חדשים אתה חלק מ"ילדי תימן" של אוזבקיסטאן :)

למעלה