שאלה מוזרה

פיצ 50

New member
שאלה מוזרה ../images/Emo5.gif

הייתי אמורה ללכת ביום שני לגניקולוג והברזתי.....
ביום שני בלילה קמתי מהמיטה ותקפו אותי כאבים משתקים כמעט ולא הלכתי...ואז זה חלף אחרי 10 דקות. יום שלישי היה סביר (לכן אמרתי לעצמי שאולי אחכה לתור אצל סוריאנו במקום הגניקולוג כי הנה הכל עבר..) היום בבוקר קמתי מהמיטה בצרחות!!. הבטן התחתונה כאבה לי בצורה מוזרה עם הקרנה לשמאל. שוב זה חלף ואז זה חזר חמור יותר. הכאב הזה משתק כמו סכין בבטן התחתונה לא יכולה ללכת על הרגליים ז"א להזיז רגל קדימה מרוב הכאב.. כאילו נתפס לי הבטן התחתונה אבל לא...הכאב חד בטירוף ואחרי חצי שעה זה חלף ומאז כואב מדי פעם חלש... מה שמוזר שמעבר לכאב הלא ברור, זה שפתאום הטבור ז"א נכון שיש פס בהיר בהיר שיורד ללמטה מהטבור??? משהי מבינה למה אני מתכוונת?? וזה כאב לי לכל האורך כאב חד ואז פסק. קיבינימט מה עושים????? מחכים לסוריאנו?? הולכים לגניקולוג שלי שדי קשה הבנה(עוד סיבה להברזה..צריך אליו כוחות ואין לי לעצמי) מיואשת אני מרגישה שהמצב מחמיר ויש לי ככ הרבה להתמודד אין שורדים?? מה לעשות??

kikona126

New member
לא מנסים לשרוד לבד

הולכים למוקד או למיון נשים. גם הרופא נשים לא יקבל אותך וישלח אותך לשם ישר...

פיצ 50

New member
ככ לא בא לי אבל

אם עוד פעם זה יקרה לי אז אני הולכת!. כרגע יש כאב חלש לאורך הבטן. מה גם ששמתי לב לתופעה חדשה (משהו כמו 2 ווסתות) יש לי פצעים על המצח כמו לבחורה בת 16 לפני ווסת. מזה לכל הרוחות?????????????. אף פעם לא סבלתי מפצעונים אולי היה לי אחד פה ושם אבל לא מלא מוזרים כאלה אני מתוסכלת זה נראה נורא. הבנת למה התכוונתי עם הטבור? לא יודעת עם זה שייך ואם זה מדאיג, בקיצור לא יודעת מה זה בכלל!!

kikona126

New member
כן הבנתי...

ובגלל זה המלצתי ללכת למיון... אל תלבשי מכנס צמוד הכי טוב טרנינג גבוה, ולא לשכב על הבטן.

kikona126

New member
מקום כתבתי מהטלפון

אבל מהבית אני יכולה לכתוב יותר... רצוי ומומלץ ללכת למיון. הכאבים האלו זה לא סתם... אם היית רואה את הפרצוף של סוריאנו שסיפרתי לו על הכאבים האלו שהיו לי.... הוא שאל אותי אולי 20 םעם למה לא הלכתי למיון עם הכאבים האלו (וגם את אמא שלי איך נתנה לזה לקרות) הכאבים האלו יכולים לנבוע מהרבה סיבות ועדיף לבדוק...

זואילי

New member
פיצי, יש כאבים שפשוט לא חושבים פעמיים

והולכים למיון. גם אם תרימי טלפון מבוהל לרופא, גם אם תלכי אליו צולעת - ישלחו אותך למיון. אז חלאס עם ההברזות ועם המחשבות מה זה והיכן זה. אם מדובר בכאב נוראי, מפחיד וכו' - תסעי למיון נשים. ואם את אצל סוריאנו בפרטי אז תעדכני אותו כשאת בדרך או כשאת שם. ולכן רצוי שזה יהיה מיון תה"ש.

galim29

New member
לטוס למיון../images/Emo2.gif

פיצ, למה את מחכה? את סובלת מכאבים המון זמן והם רק מחמירים. רוצי לתל השומר ועדכני את סוריאנו שאת בדרך לשם.

יקרה במצבנו לא מחכים לכאב נוסף

ולא מחכים שכאב יחלוף....הולכים למיון והכי טוב לתה"ש. עדכני מה קורה....

galim29

New member
פיצ מה קורה איתך?../images/Emo2.gif

עדכני. לפי ההעילמות מהפורום זה אומר שהלכת למיון?

למעלה