שאלה מוזרה קצת

FreeFeeling

New member
שאלה מוזרה קצת ../images/Emo12.gif

לפני שבעה בערך צילמתי חצב.
למה לא שמים את החצב בטור סמל לראש השנה !? הוא גדל בתקופה הזאת. ומאוד אופטימי: לבן שמסמל חדש ונקי ,גבוהה וברי.
הוא מאוד יפה ,וחבל שלא נותנים לו צומת לב. FreeFeeling

כרגע התפקיד של החצב לסמל

את בו הסתיו, זה דבר די ידוע... אני למדתי את זה עוד בגן עם טיפים מההורים..

FreeFeeling

New member
נכון אבל....

בכול זאת ... בשבילי הוא מסמל אוד דברים. וחבל שלא אוד אנשים מתייחסים אליו ! (יש לי סביבות ה-8 חצבים ליד הבית והם ממש יפים !) (בצילום אחד מהם)

אני שמחה שהוא מסמל בשבילך עוד

דברים... אולי תשמח לשמוע שאמא שלי כל פעם שהיא רואה חצב היא אומרת "יו תראו כמה חצבים.." היא אפילו ניסתה לשתול כמה בגינה אבל הם לא פרחו רק עשו טובה והוציאו קצת עלים...
----8888::::.... הנה ציירתי לך חצב מסימנים....

FreeFeeling

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif תודה.

וד"ש לאמא שלך
(אהבתי לשמוע את הסיפור)

SC

New member
לכל אחד החצב מסמל משהו

לי החצב מסמל תקופה מאוד מאוד יפה שלי. אני זוכר איך אמא שלי הייתה מלמדת אותי על החצב, בחוץ בטבע כשהייתי ילד ומאוד נהניתי בחברתה ואתה, בזכותך העלית לי זכרון ששכחתי אותו אבל הוא עדיין כאן ! אם היית מצייר ציור לשבויים, באיזה אופן היית משתמש בחצב ? היות ומבחינתך הוא מסמל התחדשות, היית משתמש בו גם כסמל לתקווה ?

FreeFeeling

New member
SC: אדיר !!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

איזה מגניב ,אני ממש שמחתי לכרו את הסיפור. (נישמע ממש מתוק ומדליק)
"אם היית מצייר ציור לשבויים, באיזה אופן היית משתמש בחצב ? היות ומבחינתך הוא מסמל התחדשות, היית משתמש בו גם כסמל לתקווה ?" ראיון אדיר !!!!!! (איך לא חשבתי על זה קודם !)
מיד כשכרתי את מה שכתבתה צץ לי רעיון איך ליצור את הציור ! (ובדמיון זה ניראה די מבתיך !) אני אבדוק אולי כבר מחר אני יתחיל לצייר אותו ! (אני צריך אוד לחשוב על זה) אני מציעה שבמקום שתתחילו לחשוב תחקו.... (זה יכול להיות משהוא אחר לגמרי מהגישה שכנראה הבכר) בינתיים יש לי שתי רעיונות בראש.
FreeFeeling

SC

New member
FREE FEELING

אני סומך עליך שתצייר משהו יפה, זה תמיד נראה מבטיח בראש וברוב המקרים גם מבטיח במציאות. אני הייתי מצייר את זה בשמן אבל זה כבר היה לוקח די הרבה זמן בכדי שתצא עבודה טובה ואיכותית. יש לי כמה עבודות שאני רוצה להעלות לרשת כדי להראות לך ולחברה בפורום אבל הן גדולות מדי לסורק. אולי אני אנסה לעשות משהו בנידון בתוכנת מחשב אבל לא מבטיח שתהיה תוצאה טובה כמו שאני רוצה.

naatz

New member
החצב שלך נראה חולה.

אגב, לא אמורים להיות גם נחליאלים בעונה הזאת של השנה?? naatz

SC

New member
למה חולה ?

ונכון, איפה הם באמת ? עדיין לא ראיתי אף אחד מהם ! למה החצב שלו חולה, החצב יפה רק לא מצולם מזוית נכונה לפי דעתי, אבל מי אני שאקבע ?

הוא לא חולה...אני מכירה את הרופא

סתאםםם - פשוט הצבעים התעוותו קצת, אולי בגלל הכיווץ של התמונה או בגלל שהמצלמה שלו לא מכוילת.

SC

New member
אהה, הבנתי.

טוב זה לא כ"כ התחום שלי למרות שאף אני צלם חובבן של עופות דורסים בפרט ושל הטבע כולו בכלל.

FreeFeeling

New member
אני אברתי אם המצלמה לידו.

וצילמתי רק 3 תמונות בתוך דקה ! (ולא השתדלתי לצלם משהוא ברמה להמרות שאני אוהב את התמונה) הנה אוד תמונה ! (פחות טובה אבל אחד מהשלושה שכאמור רק אותם יש לי) וגם כמובן בגלל המצלמה שלי.... (נכון לרגע זה היא דיגיטלית באלת 0.35 מגה פיקסל מה שאומר איכות הכי גרועה שיש !) (מצלמה טובה=הרבה מאוד כסף !)

naatz

New member
זאת כבר נראיתי הרבה יותר טוב לדעתי!

היא לא מוצללת כמו הראשונה, ויש בה את הצבעים של האביב. יפה! אהבתי! naatz

naatz

New member
הוא עדיין נראה לי חולה וסגרירי.

הרשיתי לעצמי לשחק עם התמונה קצת. מקווה שלא אכפת לך. :) (אם כן - אפרת מוזמנת להוריד את השרשור) יום טוב, naatz

naatz

New member
באמת? דווקא הוספתי כחול.

חשבתי שזה מתאים לשמיים בזמן זריחה/שקיעה (יותר זריחה לדעתי, אבל לא מתעקש.)

למעלה