שאלה מוזרה לי אליכם..

• פותח הנושא AmpX
  • פורסם בתאריך

AmpX

New member
שאלה מוזרה לי אליכם..

הגיוני שהדיסקים של ההופעה The Song Remains The Same, השירים שם זה לא מאותה הופעה ספציפית מהסרט?? אני יודע שזה נשמע לא הגיוני אבל לפעמים נראה לי שאני שומע הבדלים קטנים בין הסרט לפסקול.. יכול להיות שאני מדמיין חחח..

AeroTom

New member
כן, זה הפסקול של הסרט...

אותן גרסאות מ-מדיסון סקוואר גארדן ב-1973 שיש ב-DVD. מתוך ה-DVD לא נכנסו לפסקול: Black Dog ו-Since I've Been Lovin' You.

AmpX

New member
לא הסברתי את עצמי טוב..

אני יודע שזה אותה הופעה, אבל לפעמים נראה לי שאני שומע הבדלים בין ה-DVD לבין הפסקול מהדיסקים שבא בנפרד.. אז חשבתי אולי חלק מהשירים זה לא בדיוק מאותה הופעה.. אבל לא משנה נראה לי שטעיתי..

goldyboy

New member
לא כל הגרסאות הן אותן גרסאות

הגרסאות של No Quarter ו-Moby Dick לא ממש דומות. הן יותר ארוכות. שומעים שבסרט קיצרו אותן.

AeroTom

New member
אבל הן אותן גרסאות בכל מקרה...

כלומר לקוחות מאותה ההופעה.

goldyboy

New member
לא נראה לי

או שקיצרו אותן או שהן פשוט אחרות. שמעתי (וראיתי) שוב את הגרסת ה-DVD של No Quarter והיא פשוט נשמעת שונה. לא רק קצרה יותר, גם הסולו גיטרה שם נשמע שונה.

AeroTom

New member
הגרסאות בפסקול ערוכות...

ככה שב-DVD הן יכולות להיות שונות באורך וכדומה.אבל הן לקוחות מאותו המקום כמו אלו ב-DVD. כמובן שבמקרים האלה השירים עוברים עריכה מסויימת בשביל הגרסת אודיו. שתהיה גם חלקה יותר והכל ויש באמת מקרים שבהם בפסקול יש גרסה קצרה יותר או שב-DVD נמצאת הגרסה הלא מלאה כמו בפסקול... אבל הן אותם הגרסאות כמו ב-DVD מ-מדיסון סקאוור גרדן 73.

turh3

New member
אני לא חושב שהם מאותה ההופעה

ניראה לי שלקחו חלק מהשירים מהופעות שונות, ולא כולם מההופעה במדיסון.

AmpX

New member
לזה בדיוק התכוונתי..

זה מה שחשבתי, אבל עכשיו שאני חושב על זה אז זה לא נראה לי.. מה שתומר אמר נראה לי הגיוני.. אני לא חושב שזה הופעות שונות.. אבל מה אני יודע?? סתם נראה לי

למעלה