שאלה מוזרה אולי

giuliana

New member
שאלה מוזרה אולי

רציתי לשאול האם הבנים שלא היו להם חברות כשהתגייסו הכירו את החברה הצמודה שלהם בצבא? האם ניתן להכיר להלבלהכיר להכיר את החברה בצבא אם הבסיסים מעורבים? מותר להם בכלל ליצור קשרים מהסוג הזה?

oshiko

New member
קשה כמובן להכליל

לשלי לא היתה לפני ואין ואין עדין ... בבסיס הצבאי אסורה נשיקה או כל סוג אחר של מגע גופני בין חייל לחיילת. אם הם מחליטים להכיר ולהיפגש בחופשות זה כמובן לא עניינו של הצבא. לדעתי לחייל/חיילת בתפקיד מבצעי תובעני ולוחץ קשה ליצור הכרויות. לחייל קרבי יש מעט מאד הזדמנויות לכך במסגרת השירות עצמו, וגם בחופשות אין זמן ובעיקר אין ראש למשהו כבד. תפקידים רגועים יותר מאפשרים את זה. יש בפורום לא מעט חברות לחיילים (תוכיח הרשימה ששלחתי היום של גולשי הפורום הקשורים לחטיבת הנח"ל). מעניין אם הכירו לפני השירות או במהלכו.

סמדר בנ

New member
יש מספיק רומנים

(בחולם לא בשורוק) שפורחים בצבא - בכל בסיס יש גם בנות, וגם לחיילים קרביים (שלא בזמן מלחמה) יש קשר עם בנות , אם זה בחמ"ל, תצפיתניות, פקידות פלוגתיות, מש"קיות למיניהן, פקידות, לוחמות בחיילות מסוימים , מדריכות בבסיסי הדרכה וכו'. אני חושבת שאין לזה חוקים (איך אומרים - באהבה אין חוקים....). גיסי וגיסתי למשל הכירו בצבא - הוא היה לוחם בהנדסה קרבית והיא ישבה בחמ"ל וענתה לו לטלפון. ככה ניהלו רומן טלפוני תקופה מסוימת עד שבא לראות את האדם שמאחורי הקול - והשאר היסטוריה....

giuliana

New member
מאז שהתגייס

ללא חברה (המון חברים אבל לא חברה) פתאום נראה לי שלאלה שיש חברה אותה הם פוגשים ביציאות הביתה יותר קל.... אולי סתם נדמה לי.... ניתן לזמן לעשות את שלו

יונית7

New member
זה מאוד תלוי באופי של החייל

מי שרוצה להכיר בנות, מוצא את הדרך לעשות זאת. ה"ג'ובניקים" שמשרתים למשל בקירייה, מוקפים בים של בנות, הם רק צריכים לבחור... לקרביים יותר קשה (מכל הבחינות), וגם מבחינת האפשרות להכיר. הבן שלי למשל, כמעט ולא בא במגע עם חיילות. הבנות היחידות שמשרתות איתו הן הפקידה הפלוגתית ומשקי"ת ת"ש. כשהיה בטירונות היו גם כמה מדריכות.

little moon

New member
קשה אבל אפשר

כמובן שבתפקיד בו יוצאים כל סופ"ש זה יותר קל... חברה שלי פגשה את החבר שלה בצבא, שניהם היו באותו בסיס. וגם כשיוצאים פעם בשלושה שבועות כמו הבחור שהיה חבר שלי בזמן המלחמה (זוכרים?...), עדיין אפשר להחזיק קשר אם ממש ממש רוצים.

בוודאי.

לבני לא הייתה חברה כשהתגייס וכעת יש לו אחלה חברה צמודה.(מאזור המגורים). וזאת למרות שתקופה ארוכה היו לו יציאות גרועות. אם אוהבים - מחכים גם שבועים ושלוש וארבע.

מאקי

New member
לא שידוע לנו..

יש בנות שמסתובבות... אין לי שמץ מיהי מה... זה השטח שלנו אין כניסה. אני כבר מחכה לחברה שלו רצינית... אני מראש חושבת שהיא נפלאה.

למעלה