שאלה מודאגת

שאלה מודאגת

היי לכולם, אז זהו, הצטרפתי השבוע למועדון הנרקומניות, ועם עזרה מכל המצגות בפורום כבר הרגשתי שכל מה שהאחות מסבירה לגבי הזרקה בבטן אני כבר מכירה, ואין ספק שלקרוא בפורום עזר והרגיע
. הייתי 4 ימים על אמפולה אחת של גונל, ואחרי US עם זקיקים 16X17 ו- 13X13 הרופא העלה את המינון ל-2 אמפולות לעוד 3 ימים. אתמול הזרקתי לראשונה 2 אמפולות, והיום היו לי קצת כאבים כמו של מחזור ועכשיו היה דימום קליל (מין הפרשות חומות שיש לי לפעמים לקראת מחזור -
על התיאור הגרפי...). האם מישהי התנסתה במשהו דומה? האם חלק מתופעות הלוואי?

../images/Emo101.gif מישהו?

מקפיצה לעצמי... הבעלול
הכין ארוחה טעימה כדי לעודד, (כמעט ששווה להזריק כדי לקבל את כל הפינוק
) אבל אני תוהה מה קורה אצלי במערכת.

פּוֹנְג

New member
כאבים כמו של מחזור יכולים להיות

בגלל הזקיקים שגדלים לך ובכמות גדולה יותר מאשר במחזור טבעי. (השחלות לא רגילות לכך) בנוגע לדימום, אני בטוחה שיש מי שיענה לך לי מעולם לא היה דימום בשלב ההזרקות בהצלחה.

כאבים של גונל ../images/Emo4.gif

אומנם כואב קצת אבל זה בגלל הגודל של הזקיקים והכמות שאת לא רגילה. בקשר לדימום אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג. אם הוא דימומציק קטן אז כמה שזכור לי אמרו לי שזה יכול להיות מהזריקות אך אם זה קצת יות מדימום קטנצ'יק אז בהחלט לפנות לרופא לבירור.

לתשומת לבך, מפנה מקום

ניסיתי לחפש במדריך "פוריות מאלף ועד טף" של בר חוה מדוע הדימום, אבל לא מצאתי שום איזכור לדימום בזמן הזרקת הורמונים, ולכן כדאי בכל זאת לדווח זאת לרופא. אולי זה כלום, אבל רצוי שהוא יידע. בהצלחה!!!

זקיקית היחידה

תודה. מחר בכל מקרה יש לי תור אצל הרופא ואני אתייעץ. אני מתלבטת אם בכל זאת להמשיך ולהזריק. אולי אני אגיע ל"פשרה" עם עצמי ואזריק אמופלה אחת ולא שתיים...

למעלה