שאלה - מה קודם למה

שאלה - מה קודם למה

שלום לכולם. לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום, רפואה מזרחית מטפלת בחולה ולא במחלה. המחלה (הפיסית) נתפסת כסימפטום של משהו עמוק יותר, בעל בסיס נפשי. האם סבא שלי זכרונו לברכה שנפטר מסרטן השתן, שעישן במשך 11 שנים, מת מסיבה נפשית? האם מישהו שנסע למזרח ונדבק שם בסארס או במחלה אחרת, זה בגלל בעיה כלשהי שיש לו, בעיה אנרגטית? אפשר להמשיך ולהביא עשרות דוגמאות, אבל אני אסתפק בשתי הדוגמאות הללו להסביר את הרעיון ואת השאלה: האם אצל כל אדם חולה יש למחלה שלו סיבה אחרת מלבד נתונים פיסיים, חיידקים וכו'? תודה מראש על התשובות. ירון

מה קודם למה

שלום דרור, ראשית תיקון קטן, ברשותך, הסיבה למחלות היא לא נפשית, אלא שינוי ברמה האנרגטית ('רוחנית') של האדם. האם אתה מקבל ו/או מבין כי שינוי אנרגטי יכול לגרום לנו לחולי מסויים? האם לדעתך, הגוף החומרי יכול להגיב בצורות שונות ל'גירויים' אנרגטיים ו/או דבריים אמוציונליים? ולגבי שאלתך: המקור למחלות הם לא וירוסים או חיידקים, לפחות לא לפי ההבנה ההומאופתית. המחלה היא בעולם התוצאות, הסיבה למחלה היא בעולם הרוחני. אשמח לקבל מענה. בכובד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מענה

בתגובה לשאלה שלך - "האם אתה מקבל ו/או מבין כי שינוי אנרגטי יכול לגרום לנו לחולי מסויים?" אני לא יודע מה זה שינוי אנרגטי אז אני לא יכול לקבל או להבין מה זה גורם. אותו דבר לגם "גירויים" אנרגטים. אשמח אם תסביר לי. הגוף החומרי מגיב לגירוי אמוציונלי, זה בטוח. אני בוכה כשעצוב לי (לפעמים). תודה על התגובה המהירה. ירון (שמי ירון)

אנרגיה

שלום ירון, הכוונה באנרגיה היא לתדרים מסויימים שאנחנו נחשפים אליהם. האם יתכן כי מחשבה של מישהו יכולה להשפיע על מישהו אחר? האם קרה לך כי חשבת על מישהו ובדיוק באותו בזמן הוא התקשר אלייך? האם קרה לך שניכנסת לחנות או לבית של מישהו והרגשת משהו משונה? זוהי דוגמא לאנרגיה, וזאת לפני שנגיע למחוזות עמוקים יותר. האם עכשיו הדברים ברורים לך יותר? אם אתה מסכים לכך שהגוף החומרי מגיב לגירוי אמוציונלי, האם אתה מסכים כי אנרגיה יכולה לגרום לאנשים להיות חולים ו/או להשפיע על מצבם המנטלי והאמוציונלי? בכבוד רב, שלומי.

אחדד את השאלה

איך עישון משפיע על הרמה האנרגטית שלי? או המצאות בקרבת אדם חולה במחלה מדבקת? או שלדעתך אין קשר בין הדברים הללו לבין מחלה? אם יש קשר כזה, אותו אני מנסה להבין. עם כל הדברים שהזכרת אני מסכים (ז"א התשובה היא כן). זה לא אומר שאני מבין אותם. מה ההסבר שלך לטלפתיה, או אינטואיציה?

אחדד את התשובה

שלום רב (שוב), העישון לא משפיע על הרמה האנרגטית שלך (לא מדוייק שהוא לא), הרמה האנרגטית שלך משפיעה על ההחלטה שלך לעשן, העישון משמיד את הגוף החומרי שלך וגם את הרמות האחרות. לגבי הימצאות בקרבת אדם חולה, אם האנרגיות שלך מאוזנות, אתה לא תידבק מהאדם החולה. אם אתה נידבק ממשהו חולה, יש לך בעיה והיא לא החולי הספציפי. אני לא מנסה להסביר טלפתיה או אינטואציה, לא ניכנס לנישה הזאת כרגע. שלומי.

למעלה