שאלה, מה עם פנסים?

Hell ad

New member
שאלה, מה עם פנסים?

אז בסדר, בלי לוח שעונים אפשר להסתדר, נאמר ושוטרים לא מבינים גדולים בגלגלים ודיסקים, הם גם לא יכולים לבדוק שיפורי מנוע או סעפת. אבל מה עם אורות? פנס קדמי ואחורי? זה חייב להיות. גם בשביל החוקיות (אין שוטר מספיק טמבל כדי להגיד לו שהאופנוע מגיע בלי אורות) וגם בשביל לנסוע בלילה. אז מראות לא בעיה לפרק, אבל אני די בטוח שאתם לא מורידים פנסים כל פעם שאתם מגיעים למגרש. (או שמא אני טועה?) אז מה כן עושים? נשארים עם פנסים? לא נשברים? זה לא עוד משקל? ד"א, הKTM 400 עם ההנעה רגלית, מגיע עם מצבר או בלי? יש כאלו מוסבים שאתם יודעים עליהם?

olive oil

New member
תתפלא אבל כן

זה טקס כזה בכל פעם לפני רכיבה, מפרקים יחדיו את המסכה (שבתוכה מורכב הפנס), המראות והמספר. מעבירים רשמים אחד על המפתח רינג של השני, ועושים תחרות למי יש את המברג פיליפס הכי שווה. ואחרי שעות של פירוק יוצאים לרכב (אם נשאר זמן, כי לפעמים ישר מרכיבים הכל חזרה ונוסעים הביתה).

45degrees

New member
יש חלקים קלים ועמידים רק מפלסטיק

שאפשר לרכב איתם אם אתה ממש רוצה. אפילו מראה מתקפלת מצ'וקמקת של אצ'רביס יש בשוק. אם אתה פדנט - תפרק ותרכיב מחדש כל פעם. בקיצור - מה שאתה רוצה.

שחרלרט

New member
KTM 400 עם הנעה רגלית נטול מצבר

יש שניים כאלה למכירה,שמוסבים כבר.אחד של AVLOL,והשני של חבר.אם אתה מעוניין צור קשר במסרים.שחר

45degrees

New member
עכשיו שאני חושב על זה... איזה כיף

שהגבלת הרשיון לא משפיעה על תחום הספורט הזה
בעצם, כם הגבלת ביטוח לא... וגם הגבלת רישוי רכב לא.... המממ.... וגם לא משקל וגם לא הספק וגם לא נפח וגם לא מספר צילינדרים וגם לא צבע (אדום או כתום ?
) ולא סוג המנוע וגם לא סגנון רכיבה (שטח או כביש) ונסיון (כי רוכבים ותיקים הם לאו דווקא טובים יותר) אז מה כן? רק אומץ וחוסר פחד? וטכניקה?

למעלה