שאלה - מה עושים?

Pyongwon

New member
קיופ 6 לדאן 4. בבקשה.

LBY - andalus club
2e dan
R1: 0/0 R2: 0/0 R3: 0/0

63975

ITA - accademia taekwondo sicilia
2e dan

63876

GER - Taekwondo Centar Stuttgart
2e dan

62409

ISR - Israel - Technic
3e dan

61753

KEN - new wolrd taekwondo team
1e dan

62208
SRB - Beograd
1e dan

63974

ITA - accademia taekwondo sicilia
4e dan

61750

KEN - new wolrd taekwondo team
6e gup
R1: 4/6 R2: 7/8 R3: 7/8

62315

NOR - Sol?r Taekwondo Klubb
4e dan

Pyongwon

New member
לאליפויות עולם ואירופה - כן.

אבל יש מצבים שכתוב לך בתעודה שהתעודה לא מישראל -ובוחרים לעשות זאת עקב הפוליטיקה כאן שלא חסרה.

באלו אני מכירה לא מעט.

אבל בשביל זה אתה צריך להיות בנבחרת - תאורטית, קרבית או טכנית. קצת קשה לעשות את זה ולהגיע לתוצאות אם לא כולם יודעים את החוקים מראש, מסכים? או לא מוכנים להקשיב לאלו שכן היו, וכן יודעים את החוקים מראש.

ולהזמין חליפה של תחרויות כך וכך - לא בודקים. סומכים על האנשים... משום מה.

אני יודעת - כי חלק מהחברה טרם קיבלו תעודה ולא רשומים - וקיבלו " קנו", ליתר דיוק, חליפה.

אז לא.

Pyongwon

New member
אליפויות קטנות יותר - לא חושבת.

בכל מקרה, רשום איזה דרגה אתה בתחרויות - אבל לא בטוחה כמה נכון הדברים. ...

אני -למען האמת - יודעת שלא הכל שכתוב. נכון, לצערי...

Nailicq

New member
גס גס גס

אין לך דברים אחרים לעשות? במקום להעביר ביקורת או מיבחנים מחוץ להתאחדות.

בארץ נהוג כמו בהרבה מקומות בעולם, שאחרי שאדם נבחן וקיבל הודאה רשמית מההתאחדות שעבר מבחן דרגה, שהוא בעל הדרגה הזו גם אם עוד לא קיבל את התעודה מהקוקיוון (שלוקחת לפעמים חצי שנה)
אני לא יודע מאיפה את שואבת את המידע שלך אבל באתר הקוקון בשביל לבדוק דרגה של מישהוא צריך שם, מדינה ותאריך לידה. כל מי שאני בדקתי תואם בדרגתו למה שהצהיר.

לגבי קורסי מאמנים. שוב אני לא יודע מאיפה לך יש את המידע שלך, בארץ יש מספר רב של מקומות שרשאים להסמיך מדריכי ומאמני טאקוונדו (וינגיט, אוניברסיתת תל אביב, גבעת וושינגטו ועוד) מקומות אלו מעבירים מספר קורסים בשנה של מדריכים ומאמנים כך שהרבה אנשים עברו קורסים אלו בשנה האחרונה.

תתרכזי בלעשות טוב ולא רע, אולי אים גישה כזו יתקדם הענף הטכני בארץ ולא ייסוג אחורה. תבואי לסמינרים ותפסיקי לחפש רק איך לבקר אחרים, זה יעשה לך רק טוב!

שנה טובה,

Pyongwon

New member
זה שאתה ואחרים לא יודעים - זה בדיוק העניין.

מדברים על "התקדמות הענף הטכני" שנים - ליתר דיוק, 25 שנה.
כלום לא קרה.
למה לבוא לסמינרים?
אולי תקבלו מידע מעודכן?

לגבי דאנים - אתה לא מעודכן, מצטערת.
וגם לגבי, לצערי, דברים נוספים.

המשך במסרים - וכן, שנה טובה.

לי - בהחלט יהיה!:)

Pyongwon

New member
ובנוסף - הייתי מציעה שתזדהה ולא תתחבא מאחורי

השם.

מה דעתך? :)

ג'ס.

Nailicq

New member
אמת בפרסום

אאוטינג אסור לפי חוקי תפוז, כמו גם פרסום שקרי, זכותו של כל אחד לבחור באיזה ניק לכתוב כמו גם להימנע מלהפוך מושא להשתלחות שלך.
בתור אדם שבפרופיל שלו מתחזה לילדה בת 9 (גיל) יש לך הרבה "חוצפה" להעביר ביקורת על אחרים.

מעולם לא בחרת להעביר ביקורת "בונה" בשום נושא, בכל תחרות אליה בעת בחרת לבקר את כל מה שסביבך.
לא ראיתי שמישהו מהספורטאים שלך הביא תוצעות מתחרות בין לאומית רשמית (לא דרג A אם שניים וחצי מתחרים)
לא ראיתי שאת עצמך הבאת תוצעות מדהימות בתחרויות פומסה רציניות (אליפיות עולם ואירופה)

אומנות לחימה מלמדת גם דרך ארץ. אומן לחימה בעיני לא נכנס לפייסבוק ומבקר אנשים בכירים ממנו בדרגה בצורה מכוערת וקטנונית.
אומן לחימה צריך דבר ראשון ללמד גם כבוד ולא לחנך את החניכים שלו שכולם מטומטמים חוץ ממנו. דרך ארץ היא בסיס בדיוק כמו לדעת לעשות ארה-מאקי נכון.

גם להעביר ביקורת צריך לדעת איך, אם תלכי " בעד" ולא "נגד" תראי שגם אפשר לקדם דברים והם לא יתקעו לעוד 25 שנה.
תראי איך אליפויות ישראל נראות היום לאומת לפני 5 שנים.
שנה שעברה היתה אליפות ישראל טכני ראשונה, ובמקום לברך שחלה התקדמות בחרת לבקר כל תמונה ותמונה שפורסמה, "זה לבש ככה" זה "עמד ככה"- זה מה שיתרום לקידום הענף הטני בישראל? לחלק מהמתחרים הוצאת את החשק להשתתף.

תחשבי על זה
גמר חתימה טובה.

Pyongwon

New member
מי שמסבר... הסנדלר הולך יחף?

כן,
אומר אחד שבן 101...?:)

כן - היית בכל התחרויות שבהם הייתי - ואין לך שם?
אתה לא מכיר את המתחרים שלי... חפש... תראה. או, כנראה, אותי.
אליפויות עולם - זה דרך ה"נבחרת"...

אליפויות ישראל... נחמד... ואז רואים תוצאות בחו"ל... או שאתה לא יודע לבדוק תחרויות בחו"ל. טוב - זה סתם מגעיל.

ותחרויות - אני הבאתי - ואני עשיתי. היכן אתה היית?

עזוב. טוב - זה סתם מגעיל.

לפי הגיל - אולי אתה "מבוגר" מידי להבין? 101...??? :)

שנה מעניינת שיהיה לך. :) או לך. לכו תדעו - הרי לא ידוע עם מי אני מדברת?

Nailicq

New member
כשאין מה לכתוב תוקפים

טוב - זה סתם מגעיל.

כל הדיון הזה של - אני ואני וכול האחרים שקרנים.
טוב - זה סתם מגעיל.

תמשיכי כמו שאת ואני כמו שאני
זו הסיבה שרבים מאיתנו מסתובבים אם שיחה מזוהה של "do not answer this call"

טוב - זה סתם מגעיל.

Pyongwon

New member
סמינר אחרון - לדאנים - וואו!!! איזה התקדמות!!

למדו את (שבו, שבו...תרגעו, תרגעו) T1 -KOR
זה הכל.
סליחה -וואו - זה חומר לשחורה!! ודאנים מתקדמים? הרי היו שם כאלו... מה, לא יודעים את החומר לשחורה? מאוד מעניין... לא?
וכמובן, לא יכולים להעביר את החומר... כי לא יודעים את החומר? מעניין...

ואלו שיייתכן וכן כבר ודעים כבר את החומר? סתם מבזבזים זמן?
או שאין כאלו...שכבר יודעים?

כנס לאתר שלי - תראה מה הדרישות. קל.

החומר שאתה העלאת - לא מעודכן איזה 5 שנים. יש הרבה יותר ממה שאתה כתבת - וכמובן, אין לך שם?

רבותי... כך מתנהלים הדברים.

וויי - איזה כיף...:(

אמרתי כבר - אנחה??

amir_aikido

New member
הדיון הזה
, אבל הערה לסדר

הדיון הזה עושה לי
במקרה הטוב

בפרט כששניכם מתדיינים ומתווכחים על מעמקי השיטה שלכם ולמי מגיע מה.

רק הערה לסדר - אני לא מבין מדוע החומר לסמינר של חגורות מתקדמות, לא יכול להיות פומסה בסיסי ביותר?
כמתאמן קורינדו אייקידו וותיק, אני עדיין נהנה מאוד לתרגל את אותו החומר שמלמדים בשיעור הראשון אצלנו (תנועת הטאי סאבאקי הראשונה של קורינדו), יותר מכך, זהו אחד הנושאים שתמיד עלו בשיעורים / סמינרים שהיו לי עם המורים הכי בכירים אצלנו (דאני 8), כשאני בעצמי כבר הייתי בדרגות הדאן.
ראיתי את אותו הדבר גם בקראטה - מורים בכירים מלמדים בסמינרים לתלמידים ותיקים (דרגות דאן) את הקאטות הראשונות ביותר. ועדיין מוצאים דברים לחדש באותה הקאטה - רעיונות מתקדמים יותר לאפליקציות שמשנים את הדגש הפנימי של תנועה ועוד.

שנה טובה
אמיר

Pyongwon

New member
אני מציעה לסגור את הדיון -

כי אין תשובה לשאלה הראשונה ששאלתי - ואנשים שאינם יודעים - ואינם מזדהים - מגיבים.

לגבי רעיונות חדשים - יש. אבל אלו שמעבירים את הסמינר אינם מגיעים לא לקורסים ואינם שופטים - לפחות בחלק הטכני - ואינם מעוניינים ללמוד מאלו שכן מגיעים וכן שופטים. מה אגיד.

כאן היו - ממה שהבנתי, ייתכן שלא הבנתי הכל היות ולא הייתי - אמרו לי לא ללכת, זה סתם יעצבן אותי - וצדקו...

בגדול אמיר, מסכימה איתך. יש מה לחדש. יש לי את המידע....

למעלה