שאלה - מה יש לעשות

שאלה - מה יש לעשות

משהו פשוט וטעים עם רגל עגל פרוס? אני לא הכי חזקה בבשר ואת האמת גם לא יותר מדי אוהבת בקטע הזה אני כמו הילדים הקטנים
יש רעיונות?

clcl

New member
אפשר לעשות מישלוחה אלי?../images/Emo9.gif

את יכולה להכין אוסובוקו טעים. הנה גרסה אחת מיני רבות. מתכון: אוסובוקו וירקות שורש מצרכים 2 כוסות שמן זית 6 פרוסות אוסובוקו עגל בעובי 4 ס"מ 6 כפות קמח 1 ק"ג בצל קצוץ גס 1/2 ק"ג גזר קלוף וחתוך גס 1 ראש סלרי גדול קלוף וקצוץ 1 סלרי אמריקאי קצוץ 2 כפות רסק עגבניות 1/2 כוס יין אדום 1 ליטר מרק עוף או בקר מלח 1 כפית פלפל שחור אופן ההכנה: מחממים מעט מהשמן בסיר רחב. מקמחים את פרוסות הבשר ומטגנים עד להזהבה. מסדרים בתבנית מוסיפים עוד שמן לסיר ומטגנים כל אחד מהירקות בנפרד עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים את רסק העגבניות ואת היין ומבשלים 5 דקות. מחממים את התנור ל180 מעלות. מפזרים את הירקות על הבשר. יוצקים את הרוטב שבסיר ואת המרק מתבלים במלח ופלפל מכסים ברדיד אלומיניום או מכסה ואופים שעתיים עד שהבשר רך מאד. הערות: מקור המתכון: שף אופיר קדם, שף מלון "דן אית=לת"

אני לא יותר מדי אוהבת התעסקות עם בש

בשר וכך נראה לי שאני לא מתעסקת יותר מדי אבל עדיין יוצא דברים טעימים
תודה חנהלה

bigjack

New member
בעיקר תבשילי קדירה וחמין

אפשר גם מרק רגל תימני במאמרים בקטגורית מאכלי עדות טריפולי יש כמה תבשילים שלי שיש בהם רגל

איליי1

New member
את יכולה לעשות חמין על גז (אני עושה

ואת יכולה לעשות בתנור, גם בסירי הרגילים של סולתם ולכסות את הידיות השחורות עם נייר כסף, בטמפ' של 100 מעלות לא קורה להן כלום. אני הייתי הולכת על חמין.. יוצא מאוד מאוד טעים.

למעלה