שאלה, מה דעתכם?

saron 2

New member
שאלה, מה דעתכם?

התחלתי בטיפול פסיכולוגי בעקבות טראומה שעברתי בעבר ובעקבות מס' משברים בזמן האחרון. הפסיכולוגית מקבלת דרך קופת חולים. הלכתי אליה לקליניקה וכשנכנסתי, היא פתחה לי את הדלת בפיג'מה ונעלי אצבע והכניסה אותי לחדר מוזנח בניגוד לכל מה שציפיתי, מוזנח ולא נוח בלי אוירה בכלל עם כסא רגיל ולא נוח. ובנוסף לחוסר נוחות שהרגשתי גם לא בטחתי בה. אחת הסיבות הייתה שהיא הייתה צריכה למלא טופס לקופת חולים ואני הייתי צריכה לחתום על הטופס שאני מאשרת שהיא תעביר אותו לקופת חולים. מה היא עשתה? נתנה לי לחתום על הטופס ואח"כ מילאה אותו, כאילו כדי שלא אראה מה היא כתבה. וזה נורא הרגיז אותי, הרגשתי גם חסרת ביטחון בקשר אליה וגם חוסר נוחות. עכשיו אני מתלבטת אם ללכת לעוד פגישה איתה, לתת עוד צ'אנס או להמציא איזה תירוץ ולא ללכת אליה יותר? ואם אני אחליט לא ללכת יותר, מטריד אותי שהיא רשמה את כל מה שאמרתי לה ומה היא תעשה עם זה עכשיו.... בכל אופן, עצה? תודה לכולם.....

saron 2

New member
כן כן תאמין,

בפיג'מה ונעלי אצבע!! כנראה שזה גם הבית שלה בנוסף לקליניקה, אם אפשר לקרוא לזה קליניקה.... מה עושים??

גרא.

New member
saron2,את היית שם, את יודעת.את

התרשמת כנראה בצורה מאד לא חיובית מאותה פסיכולוגית, ומהדרך בה נהגה בך.שלוש אפשרויות פתוחות בפנייך. האחת, לבוא לפגישה נוספת, ולבקש ממנה הסבר שיניח את דעתך לגבי לבושה,סנדלי אילת שלבשה, והטופס.יתכן שההסבר יניח את דעתך, ותוכלו להמשיך. אפשרות שנייה, לבקש להעביר את הטיפול לפסיכולוגית אחרת..והאפשרות השלישית, אם את מאד מאד כועסת, זה גם להתלונן עליה בה.פ.י,(הסתדרות הפסיכולוגים בישראל). זה על בסיס הקוד האתי של הפסיכולוגים, שהעתקו מצ"ב.

geedy

New member
תעשי ויברח

0כנראה בתוך תוכי ידעתי למה לא הלכתי לפסיכולוג דרך קופ"ח גם בעיניין הסודיות וגם לאיזהידיים אני אפול, הפסיכולוגית שלי היא מאוד נאה וחדר הטיפול שלה נמצא בקומת הגג משקיף מעל, והיא לבושה בטוב טעם דבר שנותן הרגשה טובה, ומעבר לכך היא נתת דגש במקומות שאני לא ידעתי שהכאב והתיסכול מגיע משם. בהחלט מגיע לך שיקבלו אותך בצורה יותר מכובדת ולא מעליבה שכזאת, אני אםילו לא הייתי מתיישב אצלה בכסא

מנורה

New member
-אין לזה קשר למטפל דרך קופ"ח

זה קשור באדם עצמו ובמקצועיות שלו. אם יש כימיה בין המטפל למטופל זאת עבודת צוות ותפקידו של המטופל להגיע לכל פינה שמעולם לא שמשם בא הכאב והתיסכול.

geedy

New member
כנראה שרק דרך קופ"ח מקבלת מטופלים

את\ה מסכים איתי שזה לא צורה לקבל כך מטופל \ לקוח ולא משנה איזה בעל מקצוע אתה אני פעם ניגשתי ללקוח שלי עו"ד במיקצועו בביתו הוא קיבל אותי בתחתונים וגופיה? נראה לך מכובד?

מנורה

New member
זה שאדם מגיע למטפל דרך קופ"ח

לא עושה את המטפל טוב יותר או רע יותר ולזה אני מתכוונת. אין כל וויכוח שיש לקבל את המטופל בצורה מכובדת ובמקום נעים גם אם היא הייתה מקבלת אותי במיני וחולצת בטן זה לא לטעמי או אם עו"ד היה מקבל אותי בחולצת ספורט ומכנס קצר זה גם לא לטעמי לצערי גינוני לבוש מזמן פסו מהעולם אצלנו כמו הרבה גינונים ונימוסין. אם כולם היו נוהגים בכבוד לא היו צריכים את תשדירי הטלויזיה "כולנו שגרירים של המדינה"

למעלה