אבח"י
Well-known member
בוודאיעכשיו זה הזמן שאני אמורה להנהן ולהגיד וואלה? אתה הבנת מה אתה מדגיש, אבח"י?
בוודאיעכשיו זה הזמן שאני אמורה להנהן ולהגיד וואלה? אתה הבנת מה אתה מדגיש, אבח"י?
עוד משהו מעברזאת בדיוק הנקודה- לעשות בלי לצפות, הלדעת שהיא מתכווננת אליך...מתאפרת, מתבשמת, מתרגשת, נפעמת ואותו דבר הפוך. זה פרייסלס
זיעה זה סיפור אחר ויש דבר כזה שנקרא דאודורנט ומי שמשתמש בו תדיר ונמנע מחילבה, עמבה ודומיהם, הריח שלו סביר גם אחרי צ'ה צ'ה צ'ה של החיים בסחונה דל מות של 900 מעלות. ענייני תחת זה משהו אחר. בעיניי לפחותעוד משהו מעבר
בואי נניח שאני הולך עם גברת למסעדה.
האם היא צריכה לחשוב על אכילה מתונה ולא משמעותית על מנת שיחסי המין אחרי יהיו ללא ריחות אלה ואחרים?
התשובה שלי היא שלא.
אשמח באם היא תהנה מהארוחה.
תהנה מהריקוד בלי לחשוב על השאלה האם היא מזיעה תוך כדאי ואז הריח משתנה.
________________________________________________________________________________________________________________________________
לאורך זמן לא קצר הייתה גברת אחת שהיו לנו יחסי מין אחרי הריקודים (זה היה מזמן אבל אני עדיין זוכר), לא זוכר שהיא מנעה את עצמה מלהזיע.
בטוח שלי זה לא הפריע. אני לא מנעתי את עצמי מלטבול כול כולי בתוכה.
אישוניאיש.
שאתה פוגש אדם זה מעבר לחבילת התכונות.
למה מוותר? נגעל?אני מוותר לחלוטין על סקס אנאלי.
סקס וגינאלי ואוראלי טוב, הרבה נשיקות ליטטפים חיבוקים עושים את העבודה.
1. מנסיוני בנות לא אוהבות אנאלי בכלל ואם מסכימות לאנכלי זה רק בגלל שהגבר לוחץלמה מוותר? נגעל?
מתה הספונטניות עם הסאונה, השמנים וה-הגיינה.אני אוהב אנאלי,הכול תלוי מי הצד השני ואך הוא מתחבר לזה ,בעקרון אני אוהב להעניק עיסויים לפני עם שמנים וכו ,וכמובן כנל גם אני ,אוהב שהיא משחקת לי עם האצבעות שם ומחדירה אם היא אוהבת את זה עם אצבעות משומנות,מקפיד מאוד על הגיינה אין מצב לפני סקס ללא סאונה רטובה וצינור וסבונים שמנקים הכול ,כמובן לא אוכל מאכלים שעלולים לפגוע בהנאה בסקס
מתה הספונטניות עם הסאונה, השמנים וה-הגיינה.
אז איך תפסו אותך הומואים עם זין לא רחוץ יומיים?
תאמין לי - ואתה אומר שאתה לא דו-מיני?
ת'זוב. תודה באמת - אתה אוהב גברים שמוצצים לך, אין בזה שום דבר רע. מדהים אותי רק שהם, המוצצים לא ביקשו ממך תמורה, או שמא נמ33ת על ידי מו33ים סדרתיים, כאלה שבלי כמה וכמה מ3י3ות ביום הם לעולם לא יגמרו.
אגב, בהודו עד לפני ... לא יודע כמה, גם בסין היתה עבודה לגברים - מציצת זרגים. מקום ידוע, מכובד. זכית לשטיפה ולהרגעה ללא רגשי אשם.
תמיד טענתי שגברים טובים במציצה מנשים. [לי יש נסיון אצל שני המינים ובמספר נסיונות מספיק ע"מ לקבוע זאת.]
חחחחח
א-גיטע שאבעס
זה לא בדיוק הכי נכון, אלא אם כן אתה מדבר על זונות. וזונות טרנס עוטשות זאת לכסף לניתוח או לרכישת סמים, ע"מ לשכוח שהצטרכו למצוצ לך, למשל.גרתי בעיר הגדולה שרצתי ברשת ,תחשוב בחור מאוד יצרי וכו ,לא עשה לי את זה להיות דו מיני,כשהיו תקופות יובש לקבל מציצה מימי שמתלבש כמו אישה עם הדיבור וכו ,אז זה המתיק מה שנקראלא מצצתי ולא התחשק לי,כן אוננתי ליטפתי ונישקתי וליקקתי עם הלשון ,לא את הכיפה,לא חדרתי רק אצבעות עינגו אותי עם שמן,מה שלא תמיד אישה תרצה לעשות אלא אם היא מינית מאוד ומתה עלייך מה שנקרא!
אחד הסיבות שסטרייטים פוזלים לכיוון הגייז והטרנס,היא שאין זיוני שכל אצלם הכל ישיר ולעניין תוך זמן קצר מאוד ובלי השקעה תקבל מה שתרצה-
זה לא בדיוק הכי נכון, אלא אם כן אתה מדבר על זונות. וזונות טרנס עוטשות זאת לכסף לניתוח או לרכישת סמים, ע"מ לשכוח שהצטרכו למצוצ לך, למשל.
אני ממש חושב שאתה מציג כאן תמונה אכזרית ומסולפת של מציאות חיים קשה.
לא פגשתי מעודי הומו-דו-טרנס שעשה עם מישהו מתוך סתמיות. אני כן מכיר זונות, ואתה מתאר זונות. וזונות מכל סוג ומין הן בני אדם אומללים בהגדרת יסוד!
שוב אתה מתחכם.
אני קוראת את הדו שיח בינכם ותוהה לגבייך,למה אתה מתבייש בעצמך או בנטיות המיניות שלך?גרתי בעיר הגדולה שרצתי ברשת ,תחשוב בחור מאוד יצרי וכו ,לא עשה לי את זה להיות דו מיני,כשהיו תקופות יובש לקבל מציצה מימי שמתלבש כמו אישה עם הדיבור וכו ,אז זה המתיק מה שנקראלא מצצתי ולא התחשק לי,כן אוננתי ליטפתי ונישקתי וליקקתי עם הלשון ,לא את הכיפה,לא חדרתי רק אצבעות עינגו אותי עם שמן,מה שלא תמיד אישה תרצה לעשות אלא אם היא מינית מאוד ומתה עלייך מה שנקרא!
אחד הסיבות שסטרייטים פוזלים לכיוון הגייז והטרנס,היא שאין זיוני שכל אצלם הכל ישיר ולעניין תוך זמן קצר מאוד ובלי השקעה תקבל מה שתרצה
אני קוראת את הדו שיח בינכם ותוהה לגבייך,למה אתה מתבייש בעצמך או בנטיות המיניות שלך?
כתבת לא אחת על מגע שהיה לך עם גברים, זה ממש לא שייך לגבר יצרי",חרמן ותרוצים אחרים כי אין שום מצב שהרבה גברים כאן כשהיו צעירים/חרמנים/ותל אביבים סטרייטים שבאו במגע עם גבר,וגם אנוכי שאני מכירה מצויין את תל אביב,והייתי במסיבות לחילופי זוגות-מעולם לא נגעה בי אישה,ובטח לא סקס אוראלי שזה סופר אינטימי.
אני קוראת את הדו שיח בינכם ותוהה לגבייך,למה אתה מתבייש בעצמך או בנטיות המיניות שלך?
כתבת לא אחת על מגע שהיה לך עם גברים, זה ממש לא שייך לגבר יצרי",חרמן ותרוצים אחרים כי אין שום מצב שהרבה גברים כאן כשהיו צעירים/חרמנים/ותל אביבים סטרייטים שבאו במגע עם גבר,וגם אנוכי שאני מכירה מצויין את תל אביב,והייתי במסיבות לחילופי זוגות-מעולם לא נגעה בי אישה,ובטח לא סקס אוראלי שזה סופר אינטימי.
אם אתה מאונן לאחר, מלטף, ומלקק עם הלשון (לא את הכיפה), וחודר רק עם האצבעות אז אתה לא דו מיני.גרתי בעיר הגדולה שרצתי ברשת ,תחשוב בחור מאוד יצרי וכו ,לא עשה לי את זה להיות דו מיני,כשהיו תקופות יובש לקבל מציצה מימי שמתלבש כמו אישה עם הדיבור וכו ,אז זה המתיק מה שנקראלא מצצתי ולא התחשק לי,כן אוננתי ליטפתי ונישקתי וליקקתי עם הלשון ,לא את הכיפה,לא חדרתי רק אצבעות עינגו אותי עם שמן,מה שלא תמיד אישה תרצה לעשות אלא אם היא מינית מאוד ומתה עלייך מה שנקרא!
אחד הסיבות שסטרייטים פוזלים לכיוון הגייז והטרנס,היא שאין זיוני שכל אצלם הכל ישיר ולעניין תוך זמן קצר מאוד ובלי השקעה תקבל מה שתרצה
אם אתה מאונן לאחר, מלטף, ומלקק עם הלשון (לא את הכיפה), וחודר רק עם האצבעות אז אתה לא דו מיני.אתה הופך לדו מיני אם אתה מפסיק את הזיוני שכל של לפני.אישוניאיש.
כך אמר לי מומחה בתחום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.