שאלה מהתחת

לא מתפשרת כלל

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?
אישית לא אוכלת כלום כמה שעות טובות ובכמה שעות הטובות של לפני הכמה שעות הטובות אוכלת דברים קלים שנספגים בקלות, שותה הרבה מים, דופקת אימון נמרץ במיוחד שמזרז שם ת'עניינים ושלום שלום ורק בוא לי בחלום..

איך זה אצלכם?

דקל נור*

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?
אישית לא אוכלת כלום כמה שעות טובות ובכמה שעות הטובות של לפני הכמה שעות הטובות אוכלת דברים קלים שנספגים בקלות, שותה הרבה מים, דופקת אימון נמרץ במיוחד שמזרז שם ת'עניינים ושלום שלום ורק בוא לי בחלום..

איך זה אצלכם?
לקולונוסקופיה יש כבר פחות הכנה.
אם זה בנפשך, אפשר גם לעשות חוקן ביתי קטן שקונים בבית מרקחת ( הרוקח יודע שזה לא לעצירות של הסבתא 😏) וגמרנו.
לא מאמינה בסקס שמצריך ככ הרבה הכנות. אפילו והיה מהנה.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
לקולונוסקופיה יש כבר פחות הכנה.
אם זה בנפשך, אפשר גם לעשות חוקן ביתי קטן שקונים בבית מרקחת ( הרוקח יודע שזה לא לעצירות של הסבתא 😏) וגמרנו.
לא מאמינה בסקס שמצריך ככ הרבה הכנות. אפילו והיה מהנה.
לא מסמפטת בלשון המעטה את החוקנים האלה ושאר "ההכנות" איך שאת קוראת לזה, לא דורשות יותר מדי, סתם תהיתי אם יש חדשה מרעישה בעניין שעדיין לא ידוע לי עליה

אבח"י

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?

איך זה אצלכם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
החבר הטוב שלי איציק ממליץ על ניקוןי רגיל ושגרתי, ללא כל הטקסים שהצעת.
אולי אצל נשים, האנוס מתחרה בוגינה - לכן יש לשמור עליו נקי במיוחד.
אצל גברים מראש ידוע שתוצאת חדירה יכולה להיות "פלוצים" או ממרח שוקולד, או אפילו יציאה.
מעולם לא הייתי מהנחדרים, אבל מקפיד תדיר על נקיון החלחולת [מסאג'יסט, רופא וכו'] - יש מכשיר חוקן די בנאלי

אני מאידך, רכשתי ראש מקלחת מיוחד שאפשר להתמירו לזרם אחיד וחזק, פותח הרגליים, משפריץ פנימה, מנקה עם חומר ל"ניקוי אינטימי לנשים".
נקי ומוכן ללקיקות, מציצות אבל לא לחדירות.

מאלף שבלולים

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?

איך זה אצלכם?
וואלה פוסט מהתחת...
לא יכול לתרום לך הרבה, לא תפס אותי חור התחת, מעדיף את המקום החם ורטוב לידו.
ההרגשה שם אחרת והצפיפות נוראית,מה גם שצריך הרבה חמרי סיכה.
נכון שהרוב המוחלט של הגברים מנסים בכוח להכנס לכל חור אפשרי (מזל שבאוזניים החור עדיין קטן)

אבל.... שמעתי גם על נשים שגומרות מאושר כשאיבר גברי נדחף באחוריהן.
בכל מקרה, עם זה עושה לך טוב, קטונתי..

לא מתפשרת כלל

Well-known member
וואלה פוסט מהתחת...
לא יכול לתרום לך הרבה, לא תפס אותי חור התחת, מעדיף את המקום החם ורטוב לידו.
ההרגשה שם אחרת והצפיפות נוראית,מה גם שצריך הרבה חמרי סיכה.
נכון שהרוב המוחלט של הגברים מנסים בכוח להכנס לכל חור אפשרי (מזל שבאוזניים החור עדיין קטן)

אבל.... שמעתי גם על נשים שגומרות מאושר כשאיבר גברי נדחף באחוריהן.
בכל מקרה, עם זה עושה לך טוב, קטונתי..
הרשה לי לחדש לך
כבר קרה שלא הזדקקתי כלל לחומר סיכה
בעיקר תלוי תשוקה ולהט
וצפיפות? דווקא החיכוך הוא אחד הדברים שעושים את הההבדל אבל וואלה, בנימה אופירה אסייגית מה ששלך שלך

מאוהב ברעיון

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?

איך זה אצלכם?
אני לא.

doriangray011

Well-known member
ובעיקר לחובבי אנאלי
איך אתם מתנקים לפני?

איך זה אצלכם?
אנאלי זכור לי מהתקופה בה היינו צעירים מיוחמים 24/7 והבנות רצו לשמור על בתוליהן. אנאלי היה פיתרון חילופי מענג. כמובן שקל מאד ל״טעות״ ולחדור למקום היותר רצוי. בכך הסתיימו לא מעט מקרים. 😁.
לא זכור לי שאריות מיותרות או תופעות לוואי. אבל זה היה לפני שנים.
הייו מספר נשים שאהבו את הגישה האחורית וזכורה לי אחת שליקקה בתאווה אחרי שיצאתי משם. לא נישקתי אותה יותר מאז.
בקיצור. שאתן צעירות כנראה לא צריך הכנות. בוגרות יותר? לא ניסיתי.

אישון34

Well-known member
אני מאלה שלא עושים דבר לפני.

יש מצבים שזה לא מתאים, ויש מצבים שזה כן.

גם באם אתה מתלכלך, זה בסדר. בגדול לא עוברים מאנאלי לאיבר המין בשום תנאי (גם לא באצבעות, לא אחת מקפיד אפילו על לא אותה היד.).
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

למרות שיש נשים שיטענו שאצלי האנאלי זה נושא מהותי, האמת היא שיש מערכת רגשית טובה, אין משמעות גדולה מידי לחור הספציפי.

החשיבות של האנאלי עולה שיש בעיות במערכת הכוללת.

אישוניאיש.
מומחה לבעיות.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אני מאלה שלא עושים דבר לפני.

יש מצבים שזה לא מתאים, ויש מצבים שזה כן.

גם באם אתה מתלכלך, זה בסדר. בגדול לא עוברים מאנאלי לאיבר המין בשום תנאי (גם לא באצבעות, לא אחת מקפיד אפילו על לא אותה היד.).
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

למרות שיש נשים שיטענו שאצלי האנאלי זה נושא מהותי, האמת היא שיש מערכת רגשית טובה, אין משמעות גדולה מידי לחור הספציפי.

החשיבות של האנאלי עולה שיש בעיות במערכת הכוללת.

אישוניאיש.
מומחה לבעיות.
לא יכולה לחשוב על אפשרות שהפרטנר שלי יתלכלך וזאת לא שאלה של איכות הקשר, לגמרי משהו שלי, היגיינה של אישה

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אתה, לא אמור לעשות משהו לפני. אלא אם כן...
חה, למה ככה
נראה לי הוא כיוון לזה שלא מתכנן אירוע מיני (ככה סקס פגזי נקרא באישונית) לכי תדעי, אולי בא לו על תבשיל שועית ששכחו להשרות דווקא לפני שפגש את הגברת ואז התפלקות בקטנה שלה זה כבר לא דבר כזה מהותי

אבח"י

Well-known member
זאת בדיוק הנקודה- לעשות בלי לצפות, הלדעת שהיא מתכווננת אליך...מתאפרת, מתבשמת, מתרגשת, נפעמת ואותו דבר הפוך. זה פרייסלס
בשבילך!
כל ההכנות הן אך ורק למענך. הוא "פנטזיה" שאת רוקמת במוחך לקראת המפגש.
אשמח לשתף אותך עם הפסקה הזו -
המאמר עוסק בקשר שבין מספר מושגים: התענגות, איווי, חזרתיות, ופנטזמה. בסמינר אחד עשרה "ארבעת מושגי היסוד של הפסיכואנליזה" (Lacan 1978 [1963] p. 263-276) לאקאן קושר בין חציית הפנטזמה לבין סוף אנליזה. בסמינר ארבע עשרה "הלוגיקה של הפנטזמה", הוא מעלה את השאלה על מקור העונג באקט המיני (Lacan 1966, seminar 20 p.7) ותשובתו היא שעבור המבנה הנוירוטי, מעבר לעקרון העונג פירושו מעבר לעונג על הסיפוק אל ההתענגות על האיווי באקט המיני. איזה אור יכול המונח "חציית הפנטזמה" לשפוך על הבנת האקט המיני? כיצד יראה האקט המיני בסוף האנליזה לאחר חציית הפנטזמה? כלומר עם תום האמונה באחר גדול וההזדהות איתו, עם תום האמונה בהרמוניה הבלתי אפשרית לה לאקאן קורא: "היחס המיני". [אני מדגיש, אבח"י] - מתוך - הפנטזיה באקט המיני לפי לאקאן
אינני טוען שאת נוירוטית ח"ו, לא מכיר אותך מספיק, אבל רק מחזק, כל הטקסים הללו נועדו לרצות את האדם עצמו ולא את בן/בת זוגו.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בשבילך!
המאמר עוסק בקשר שבין מספר מושגים: התענגות, איווי, חזרתיות, ופנטזמה. בסמינר אחד עשרה "ארבעת מושגי היסוד של הפסיכואנליזה" (Lacan 1978 [1963] p. 263-276) לאקאן קושר בין חציית הפנטזמה לבין סוף אנליזה. בסמינר ארבע עשרה "הלוגיקה של הפנטזמה", הוא מעלה את השאלה על מקור העונג באקט המיני (Lacan 1966, seminar 20 p.7) ותשובתו היא שעבור המבנה הנוירוטי, מעבר לעקרון העונג פירושו מעבר לעונג על הסיפוק אל ההתענגות על האיווי באקט המיני. איזה אור יכול המונח "חציית הפנטזמה" לשפוך על הבנת האקט המיני? כיצד יראה האקט המיני בסוף האנליזה לאחר חציית הפנטזמה? כלומר עם תום האמונה באחר גדול וההזדהות איתו, עם תום האמונה בהרמוניה הבלתי אפשרית לה לאקאן קורא: "היחס המיני". [אני מדגיש, אבח"י] - מתוך - הפנטזיה באקט המיני לפי לאקאן
אינני טוען שאת נוירוטית ח"ו, לא מכיר אותך מספיק, אבל רק מחזק, כל הטקסים הללו נועדו לרצות את האדם עצמו ולא את בן/בת זוגו.
האמת אבח"י,,,אחרי כל ההסבר המפורט ....😆מה סך הכל ביקשה הבחורה??

לא מתפשרת כלל

Well-known member
בשבילך!
עכשיו זה הזמן שאני אמורה להנהן ולהגיד וואלה? אתה הבנת מה אתה מדגיש, אבח"י?

למעלה