שאלה מהצד השני...

פימיקי

New member
שאלה מהצד השני...

שלום אני מקווה כי תוכלו לעזור לי וכי הגעתי לפורום הנכון... אני עובדת במסגרת ציבורית כלשהי. לפני מספר שבועות התקבל מכתב תלונה נגדי במשרד לפניות הציבור במקום עבודתי מהורים הטוענים כיי הפלתי את בנם לרעה במסגרת הטיפול הרפואי שהענקתי לו ועוד דברים מעליבים מאוד כאלו ואחרים. לאחר שהצגתי את עמדתי בעניין, נשלח אלי מכתב מנציג תלונות הציבור בו הוא מזכה אותי מכל אשמה וכותב כי נהגתי נכון וכדין! למרות מכתב זה אני שוקלת לבקש מכתב התנצלות מההורים שיופץ לכל רשימת התפוצה של המכתב תלונה- הרי ככלות הכל מדובר בשמי הטוב ומקצועיותי! ושאלתי היא: האם מקובל לעשות דבר כזה? האם אני יכולה לתבוע את ההורים בגין הוצאת לשון הרע? האם יש דרך שאוכל לדרוש את המכתב ההתנצלות הזה (כמו למשל לאיים כי לא אמשיך את הטיפול בבנם עד שלא אקבל מכתב כזה- כי למרות המכתב הנוראי, הם ממשיכים לבוא לטיפול כאילו כלום לא קרה...)? אשמח לתשובתכם ולעצתכם

karina האחת

New member
גם לי זה קרה

אני עובדת ברפואה ציבורית . קיבלתי תלונה למרות שלא היתה מוצדקת . לדעתי הדבר הכי טוב הוא להמנע מפירסום והעצמת המיקרה . אף אחד לא יקרא את התנצלות ההורים , אבל את שמך יראו וזה יפגע בשמך הטוב . לעומת זאת את יכולה לסרב לקבל אותם .ולהעביר אותם למטפל אחר אוביקטיבי .

עצה לצוות הרפואי

עצתי לצוות הרפואי שנתקל בתלונות של מטופלים - לקבל יעוץ משפטי ולא לענות מכתב תשובה בלא יעוץ גם בשאלה אם ניתן להעביר למטפל אחר וגם בשאלה אם כדאי לכתוב מכתב ומה יהיה כתוב בו.

למעלה